anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unui coleg (X) de activitati extra scolare ii place de mine. Imi daruieste in fiecare zi la scoala parfumuri scumpe, cercei de aur si altele. Prietenul lui ce mai bun ma intreaba mereu daca vreau sa fiu cu (X), iar eu raspund ca nu pentru ca eu il urasc pe (X) si nu ma lasa nici unul in pace.

CE SA FAC?puppy dog eyes Sugesti?

Răspuns Câştigător
| Dєєค a răspuns:

Pai...iti faci cadouri destul de scumpe si din moment ce il urasti si nu vrei sa ai o relatie cu el ar trebui sa nu ii mai accepti cadourile pentru inceput. Nu ii baga pe nici unul in seama. Spune-i lui X ca nu ii vrei cadourile si ca nu vrei sa ai o relatie cu el si sa nu te mai streseze daca vrea sa ramaneti amici. Si daca il faci pe X sa te lase in pace te va lasa si prietenul lui:*. Succes

6 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Il urasti, da, dar ce-ti mai place cand te ingroapa in cadouri...

| gigiro a răspuns:

Iti cumpara dragostea si tu.Ia-l pe X, ca e mai bine sarac dar curat. Cadourile scumpe nu se fac decat intre prietenii cu ani grei de vechime, sau intre soti.Nu stiu cum de ai acceptat cerceii de aur.Ai grija sa nu le fure de acasa!

| teutzikka a răspuns:

Scuze dar pana acum nu mi s-a intamplat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da cadourile iti plac cacacioasa dracul!

| Setan a răspuns:

Bravo Roxana :X laughing Cat despre acel (X) e doar un drac cu bani care nu stie sa "agate" o fata! Deci las-o balta big grin