Iti spun eu scopul : scopul lui a fost sa demonstreze (fie lui, fie prietenilor - ca baietii mai au ambitii d'astea idioate mai ales la varsta adolescentei) ca esti la mana lui.
Ca te poate avea cand vrea, chiar si dupa ce si-a batut joc de tine.
Sau in cel mai bun caz, a crezut ca te vrea inapoi si cand a vazut ca poate chiar exista sansa asta...si-a dat seama ca a fost doar un moft.
Oricare din variante e, tu ar trebui sa consideri ca nu mai exista DOAR din perspectiva faptului ca si-a batut joc de tine o data (dupa cum o spui tu cu gurita ta ).
Tu te dai mareata dar se pare ca inca mai tii la el. Si nu putin. Esti pe cale sa faci o mare greseala. El si-a atins scopul.
Si cam care ar fi acel scop?
Iti spun eu scopul : scopul lui a fost sa demonstreze (fie lui, fie prietenilor - ca baietii mai au ambitii d'astea idioate mai ales la varsta adolescentei) ca esti la mana lui.
Ca te poate avea cand vrea, chiar si dupa ce si-a batut joc de tine.
Sau in cel mai bun caz, a crezut ca te vrea inapoi si cand a vazut ca poate chiar exista sansa asta...si-a dat seama ca a fost doar un moft.
Oricare din variante e, tu ar trebui sa consideri ca nu mai exista DOAR din perspectiva faptului ca si-a batut joc de tine o data (dupa cum o spui tu cu gurita ta ).
Si eu am avut aceias problema cu un baiat prima data si-a batut joc de mine,niste prieteni de al lui ma combinat cu el si am zis sa nu fiu eu fraiera lui si mi-am batut si eu joc de el spunandiu ca-l iubesc ca-i viata mea si dupa aceea m-a facut geloasa,eu a doua oara chiar ca m-am indragostit de el si eram foarte fericita,si pana la urama l-am intrebat si a refuzat,dupa o sap. a zis catre mine daca vreau sa fiu cu el prima data am refuzat fiindca stiam ca vrea sa-si bata joc de mine,pana la urma am fost cu el si m-am vazut cateva zile cu el, dupa aceea nu am mai putut sa ies si ne-am despartit si a zis catre mine ca el nu vroia sa ne despartim dar deja a auzit prea multe zvonuri despre mine si ca lui ii pare rau ca eu sunt sufletut lui sunt iubirea lui, si cand am iesit afara niste baieti mi-au zis ca el doar isi batea joc de mine, asa ca nu are rost, sincer sa fiu asa sunt toti baieti nu este nici unul perfect
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: