| xFaith a întrebat:

Urasc. cand prietenele ei ( fosta lui prietena ) se baga asa. cu prietenul meu in seama straight face
De exemplu o prietena de`a ei s`a intalnit cu el la liceu thinking
A inceput sa intre in vorba cu el iar el in clipa aia s`a uitat pe telefonul lui sa vada daca primit un mesaj de la mine. ( el are poza cu mine pe ecran )
Iar aceea fata a vazut ca are poza cu mine pe ecran la care ii zice :
-Vaiii. cu X` nu ai tinut niciodata poza cu ea pe ecran` oh go on
El: Da dar pe X` nu am iubit`o la fel de mult cum o iubesc pe ea ( adica pe mine )
Deci. pur si simplu ma enerveaza cand se baga asa in seama numai ca sa aduca vorba de mine. Care e treaba ei pana la urma? Ce o intereseaza de mine?
Un sfat va rog?

Răspuns Câştigător
| eXpreSSss a răspuns:

Si tu de asta nu poti sa dormi? laughing Chill se descurca baiatu, este destept din moment ce i'a zis vorbele alea. Asa ca nu te mai stresawinking fi indiferenta, radele in fata, fi nepasatoare cu celelalte fete care intra in "contact" cu el. Cat despre el sa isi pastreze gandul la tine si sa le indeparteze pe celelalte fete cu zambetul pe buze si foarte diplomat. Asa ca mine big grin ( mi-au murit laudatorii)

4 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Si ce daca? Sa vada si ele cat de mult te iubeste prietenul tau, eventual sa ii spuna si fostei.
Gura lumii nu o poti opri, la fel cum nu il poti inchide pe el intr-o cusca.
Sunt doar invidioasewinking

| Pitzipoanca a răspuns:

Sa nu cumva sa-i spui lui ceva. Ce te astepti sa faca? Sa bata orice tipa care vorbeste cu el?
Lasa-le in pace sa comenteze, sa se intrebe, sa discute. Pana la urma, sunt indreptatite sa faca asta. Cu fosta nu facea gesturi de genul.

| YONYELLA2012 a răspuns:

Nu o intereseaza nimic. Dupa parerea mea vrea sa ti-l ea dar daca el te iubeste, nici o sansa. Nu trebuie sa te enervezi. Vorbeste cu prietenul tau si spune-i ce ne-ai spus si noua, spune-i ca te deranjeaza. Si cu asta basta. :-D

| Reality91 a răspuns:

Nu stiu daca sfatul meu te va ajuta, dar cred ca nu ar trebui sa ei in seama ce vorbesc altii, cel mai important este ca prietenul tau tine la tine si te iubeste si nu-i mai pasa de trecut.