| X3N0N a întrebat:

Urasc din suflet ca sunt roman si uneori am ganduri care duc spre suicid, ce ar trebui sa fac?

As putea sa dezbat toata ziua subiectul acesta dar voi incerca sa fac un mic rezumat.

Am 17 ani si da, eu sunt cel care pune de multe ori intrebari referitoare la "romance si straini".

Toata viata mea am fost atras doar de romance; desigur au fost fete si de alte nationalitati care mi-au atras atentia, dar mai mult de 99% dintre el romance.

Problema este ca deja de multa vreme am incetat sa cred ca romancele mai sunt interesate de romani. Media, filme, site-uri de socializare, ceea ce vad de multe ori in viata reala, fiecare si-a jucat rolul.

Am inceput sa ma intreb. de ce? de ce romancele iubesc strainii mai mult decat pe romani? Vreau sa spun, ca nu vad niciodata romancele sa fie atat de dragute sau de amabila sau sa se comporte asa de frumos cu romanii, asa cum se comporta cu persoane de alte etnii.

Ca sa o scurtez am incetat sa cred ca mai e vreo sansa ca o romance sa placa/iubeasca cu adevarat un roman. Mereu va fi un rrom sau un arab sau chiar un negru care va fi mai bun.

Zilnic zeci si sute de romance cu persoane de alte etnii, dar niciodata romani cu persoane de alte etnii.

Am ajuns sa cred ca marea majoritate a romancelor prefera tipi de alte etnii in detrimentul romanilor.

Nu ma intelegi gresit, nu este ca si cum am ceva impotriva acestor relatii dintre etnii, dar m-as fi asteptat ca majoritatea romancelor sa prefere romanii sau sa fie mai atasati de ei, dar nu este cazul.

Cum ma face asta sa ma simt? Ca ultimul gunoi. Nu este ca si cum am ales sa fiu roman, nu mi-am ales etnia; am fost nascut asa. Am eu vreo vina pentru asta? Nu este ceva ce pot schimba.

Cat despre bani, vad foarte multe romance care sunt cu rromi care nu au un potential financiar mai bun ca majoritatea romanilor. deci clar nu-i doar vorba de bani.

Urasc faptul ca sunt roman si uneori simt ca moartea ar fi singura solutie. Cel putin dupa moarte, nu suntem romani, nu suntem tigani, nu suntem arabi, suntem doar suflete.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nimic din toate astea nu este adevarat. Sub 1% din romance sunt casatorite cu straini, restul de 99% sunt casatorite cu romani. O proportie destul de egala de barbati romani sunt casatoriti cu femei de alta nationalitate. Publicand tu sute de intrebari pe aceasta tema, mi-am facut o recapitulare. Cunosc doua romance casatorite cu straini si 4 romani casatoriti cu femei straine, deci in preajma majoritatea arata altfel (sigur, e irelevant, fiindca eu nu cunosc dact pana intr-o mie de oameni). Eu am umblat prin foarte multe tari europene (vreo 12, 10 dintre ele situate mai la vest de noi) si nicaieri nu am fost tratata ca un gunoi. Dimpotriva, am fost respectata si apreciata, mi s-a recunoscut valoarea profesionala si calitatile umane si m-am simtit normal. Ca gunoaiele sunt tratate gunoaiele, oamenii buni sunt tratati cu respectul cuvenit.

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Du-te la un psiholog, problema ta este integral psihica si nu are absolut nici o legatura cu realitatea.

Răspuns utilizator avertizat
| Brigaela a răspuns (pentru X3N0N):

Da, stiu ca asta simti, dar ti-am explicat de ce: fiindca ai o problema psihologica si percepi distorsionat realitatea, atat de distorsionat incat nici macar atunci cand iti este indicata varianta corecta, nu ai discernamantul sa o intelegi. O sa-ti treaca cu ajutor psihologic, dar o sa ai nevoie de ajutor pe termen lung

| Brigaela a răspuns (pentru X3N0N):

Nimic din toate astea nu este adevarat. Sub 1% din romance sunt casatorite cu straini, restul de 99% sunt casatorite cu romani. O proportie destul de egala de barbati romani sunt casatoriti cu femei de alta nationalitate. Publicand tu sute de intrebari pe aceasta tema, mi-am facut o recapitulare. Cunosc doua romance casatorite cu straini si 4 romani casatoriti cu femei straine, deci in preajma majoritatea arata altfel (sigur, e irelevant, fiindca eu nu cunosc dact pana intr-o mie de oameni). Eu am umblat prin foarte multe tari europene (vreo 12, 10 dintre ele situate mai la vest de noi) si nicaieri nu am fost tratata ca un gunoi. Dimpotriva, am fost respectata si apreciata, mi s-a recunoscut valoarea profesionala si calitatile umane si m-am simtit normal. Ca gunoaiele sunt tratate gunoaiele, oamenii buni sunt tratati cu respectul cuvenit.

| Lawliet14 a răspuns:

Iti recomand o vizita in Republic Moldova sau Ucraina unde localnicele isi doresc infinit mai mult decat romancele sa fie cu straini. Pe tine nici macar nu te intereseaza de natie, deci n-ai de ce sa fi rusinat ca esti roman. Daca vorbesti de suflete si vezi altfel treaba. Eu unul sunt mandru.

| Moryami a răspuns:

Halal patriot esti tu. Eu sunt mandru ca sunt roman. De 1 decembrie anul trecut m-am dus in centrul orasului cu o isigna in piept pe care scria : Sunt mandru ca sunt roman.

| AnNéVidoff a răspuns:

Frate...nu inteleg... ceva nu e bine aici...sunt romance care iubesc oamenii de alte etnii doar pentru ca si-au gasit sufletul pereche...nu inteleg! Tu cauti raspuns la ceva care nu te ajuta! ...sunt 2-3 femei de fiecare barbat din lume! Sunt atatea femei care te pot iubi...ele se orienteaza in afara pentru ca ele cauta ori bani, ori le plac cum arata altii...cunosc fete care iubesc germanii...nu cred ca este vreo problema...cred ca doar nu ai gasit tu dragostea adevarata...nu cred ca iubesc persoane de alte etnii mai mult... daca il iubesti il iubesti si etnia nici nu mai conteaza... faza asta e ca la brunetii cu ochii alastrii...pur si simplu o fac pe fata aia sa cada din picioare...sau e considerata bunaciune rolling on the floor)))))...mai cauta

| Tovarăşiemăligă a răspuns:

Da noi şi sî zîşim? da da la voi situaţia
nu-i ciotcoasî cum văd, cî tăt TPU îi plin di feti disperati di triisprizăşi ani care nu ştiu di şi nu le vini menstruaţia după şi ştiţ voi..., da la noi îi capeţ! săraşii moldoveni din Chişînău de la care fimeiile fug în Turcia şi "Italea" şî cautî-li nu li mai găsăşti, macar sî nu-ni schiorlăi cî eşti român, la noi îi rău la voi îi normal cît di cît

| Ocreștină a răspuns:

Spovedește-te și nu mai pacatui! Iadul există!