Nimic din toate astea nu este adevarat. Sub 1% din romance sunt casatorite cu straini, restul de 99% sunt casatorite cu romani. O proportie destul de egala de barbati romani sunt casatoriti cu femei de alta nationalitate. Publicand tu sute de intrebari pe aceasta tema, mi-am facut o recapitulare. Cunosc doua romance casatorite cu straini si 4 romani casatoriti cu femei straine, deci in preajma majoritatea arata altfel (sigur, e irelevant, fiindca eu nu cunosc dact pana intr-o mie de oameni). Eu am umblat prin foarte multe tari europene (vreo 12, 10 dintre ele situate mai la vest de noi) si nicaieri nu am fost tratata ca un gunoi. Dimpotriva, am fost respectata si apreciata, mi s-a recunoscut valoarea profesionala si calitatile umane si m-am simtit normal. Ca gunoaiele sunt tratate gunoaiele, oamenii buni sunt tratati cu respectul cuvenit.
Du-te la un psiholog, problema ta este integral psihica si nu are absolut nici o legatura cu realitatea.
Da, stiu ca asta simti, dar ti-am explicat de ce: fiindca ai o problema psihologica si percepi distorsionat realitatea, atat de distorsionat incat nici macar atunci cand iti este indicata varianta corecta, nu ai discernamantul sa o intelegi. O sa-ti treaca cu ajutor psihologic, dar o sa ai nevoie de ajutor pe termen lung
Nimic din toate astea nu este adevarat. Sub 1% din romance sunt casatorite cu straini, restul de 99% sunt casatorite cu romani. O proportie destul de egala de barbati romani sunt casatoriti cu femei de alta nationalitate. Publicand tu sute de intrebari pe aceasta tema, mi-am facut o recapitulare. Cunosc doua romance casatorite cu straini si 4 romani casatoriti cu femei straine, deci in preajma majoritatea arata altfel (sigur, e irelevant, fiindca eu nu cunosc dact pana intr-o mie de oameni). Eu am umblat prin foarte multe tari europene (vreo 12, 10 dintre ele situate mai la vest de noi) si nicaieri nu am fost tratata ca un gunoi. Dimpotriva, am fost respectata si apreciata, mi s-a recunoscut valoarea profesionala si calitatile umane si m-am simtit normal. Ca gunoaiele sunt tratate gunoaiele, oamenii buni sunt tratati cu respectul cuvenit.
Iti recomand o vizita in Republic Moldova sau Ucraina unde localnicele isi doresc infinit mai mult decat romancele sa fie cu straini. Pe tine nici macar nu te intereseaza de natie, deci n-ai de ce sa fi rusinat ca esti roman. Daca vorbesti de suflete si vezi altfel treaba. Eu unul sunt mandru.
Halal patriot esti tu. Eu sunt mandru ca sunt roman. De 1 decembrie anul trecut m-am dus in centrul orasului cu o isigna in piept pe care scria : Sunt mandru ca sunt roman.
Frate...nu inteleg... ceva nu e bine aici...sunt romance care iubesc oamenii de alte etnii doar pentru ca si-au gasit sufletul pereche...nu inteleg! Tu cauti raspuns la ceva care nu te ajuta! ...sunt 2-3 femei de fiecare barbat din lume! Sunt atatea femei care te pot iubi...ele se orienteaza in afara pentru ca ele cauta ori bani, ori le plac cum arata altii...cunosc fete care iubesc germanii...nu cred ca este vreo problema...cred ca doar nu ai gasit tu dragostea adevarata...nu cred ca iubesc persoane de alte etnii mai mult... daca il iubesti il iubesti si etnia nici nu mai conteaza... faza asta e ca la brunetii cu ochii alastrii...pur si simplu o fac pe fata aia sa cada din picioare...sau e considerata bunaciune )))))...mai cauta
Da noi şi sî zîşim? da da la voi situaţia
nu-i ciotcoasî cum văd, cî tăt TPU îi plin di feti disperati di triisprizăşi ani care nu ştiu di şi nu le vini menstruaţia după şi ştiţ voi..., da la noi îi capeţ! săraşii moldoveni din Chişînău de la care fimeiile fug în Turcia şi "Italea" şî cautî-li nu li mai găsăşti, macar sî nu-ni schiorlăi cî eşti român, la noi îi rău la voi îi normal cît di cît
HappynewCenusa întreabă: