Bună.
Dacă te place.şi tu în placi, nu cred că ar trebui să faci în seamă ce zic toţi muiştii. Lasă-i în pace, să zică ce-or vrea ei, e treaba lor ce cred şi despre cine cred acel lucru.
Tu veziţi de acest băiat, dacă numai este virgin care este problma? Dacă tu vrei să o faci, să aştepţi măcar până la 14-15 ani, mai devreme să nu o faci .
Nu băga în seamă ce zic unii, lasă-i în pace, să sufere singuri şi să-şi exprime fustrările până când nor mai putea. Tu iubeşte-te cu el dacă tot vă înţelegeţi aşa de bine. Nu contează vârsta, dacă tu vrei şi el vrea chiar nu contează. În plus e bine să ai pe cineva matur lângă tine .
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : d3l3t3r98
Sper că te-am ajutat :*.
Urasti varsta ta?
Ciudat,intr-o buna zi te vei trezi plangand dupa ea,vor trece anii si-ti vei dori sa fii copila naiva si fara griji care esti azi,dar n-o sa mai poti.
Tot ce e posibil, te-ai indragostit, desi mult prea devreme, dar asta nu e motiv sa-ti urasti varsta.
Mai bine ai incerca sa-ti recuperezi putina minte care ti-a mai ramas si sa-ti vezi de viata ta, 13 ani nu vei mai avea niciodata, de iubire si suferinte in dragoste vei avea timp intreaga viata!
Spui ca el are 19 ani si e un baiat extraordinar, ceea ce e foarte posibil, dar daca e asa are suficienta minte sa nu se implice intr-o relatie cu o copila de scoala generala!
Cunosc o multime de baieti de 19 ani,tineri frumosi,cuminti, plini de sperante, abia si-au luat bacalaureatul si se straduie sa ajunga la facultatile la care au visat.Te asigur ca niciunul din ei nu s-ar incurca cu o fetita decat daca ar avea tente de pedofilie in vreun ungher ascuns al sufletului lor.
Asa ca, revino la normal, baiatul posibil te simpatizeaza cum simpatizezi tu copilul de 7 ani al vecinului care iti zambeste dulce de cate ori te vede,dar nu te priveste ca pe o eventuala partenera, e nefiresc!
Nu te avanta sa confunzi simpatia cu dragostea si sa tesi mii de visuri, te vei trezi mai dezamagita decat iti poti imagina!
Nu lumea e rea, voi doi sunteti cu adevarat, nepotriviti.
Wake up when september's end. Sper ca ai inteles, desi mira-m-as. Oricum, tu trebuie sa realizezi ca, este mai mare cu f mult si lui nu ii trebuie copii de crescut. Mata si tactu de asta te-o facut! Vezi-ti de scoala! Sfat mai bun ca asta nu vei primi, cu siguranta! Si dupa ce "septembrie s-a terminat", scoala ta, anii tai, maturizarea ta, atunci poti sa mergi in fata lui si vezi daca te mai vrea. Eu zic sa faci acest experiment ca sa iti dai seama ca, te-o vrut doar pentru "carne frageda buna de rotisor"! Sa-mi dai un bip cand maica-ta stie despre asta. Cu placere.
Te grabesti sa cresti repede pentru a intra intr-o relatie cu el.
Lumea este proasta intr-adevar si vorbeste cam mult dar in cazul asta au dreptate, nu stiu cum iti suna tie o fata de 13 ani cu un barbat de 19 ani.
Te inteleg pentru ca esti indragostita, fiecaruia dintre noi ni s-a mai intamplat dar ar fi total aiurea, oricum acel baiat nu te va lua in serios si principala ta ocupatie ar trebui sa fie in legatura cu scoala.
Pana la varsta de 18 ani ti se vor schimba gusturile si vei sti cu exactitate cea ce vrei, baiatul de care ne vorbesti este doar o pasiune, o obsesie din partea ta.
Numai bine!
pa, pa
Nu sunt indragostita maa. doar imi place si lui de mine. el e mai copilaros si nu pare la 19 ani
Voi sunteti impreuna? Poate pentru el e decat o prietenie...iar tu te-ai idragostit de el...
Si el ma place si am discutat ca o sa fie ceva intre noi dupa ce ne cunoastem, vine zilele astea sa ma cunoasca si daca merge. e bine
Se spune ca dragostea nu are vârsta, dar totuși, îl bagă la pușcărie pe săracu, și vezi, poate nu îți convin orele de vizita.
Sănatate.
Buna dupa cate ai spus, dintre varsta si neamuri si etc etc. eu as spune sa ii lasi in pace pee cei care te vorbesc de rau si in plus varsta nu conteaza atata timp cat va iubiti unul pe celalalt. Sper ca am fost de ajutor
Mie nu mi se pare normal ca la 13 ani sa ai un prieten. cat despre diferenta de ani mie nu mi se pare o problema pentru o relatie. in cazul tau eu zic ca esti prea mica