anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

URGEEENT va rog.
Am întreținut relații intime cu prietenul meu. A ejaculat prima oara in prez. folosit atunci. Urmatoarea data ne-am atins unul pe altul si părțile intime inclusiv dar fara penetrare si el nu avea prez. si a ejaculat pe el, apoi l-am atins cu sperma pe penis, dupa asta a trecut ceva timp. Ne-am imbracat si ultima oara am atins cu vaginul penisul lui fara prez.(penisul nu a intrat, dar eu am stat pe el si s-a frecat de..penis. Exista șansa ca el sa mai fi avut sperma acolo si sa fi intrat in vagin? Ultima menstruatie a fost de pe 12-15 aprilie si trebuie sa iau pastila de a doua zi? Astept sfaturile voastre, va rog

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

@ Andreeatuso
Nu lua pastila de a doua zi inutil!
Sexul a fost protejat si joaca a fost afara, nu in vagin, deci nu sunt sanse de sarcini nedorite.

| Marius22222222222 a răspuns:

Nu ai cum sa ramai

| andreeatuso a răspuns (pentru Marius22222222222):

Cum stii asta?

| Marius22222222222 a răspuns (pentru andreeatuso):

Fara penetrare e imposibil

| andreeatuso a răspuns (pentru Marius22222222222):

Pai stii din experienta? Ca am înțeles ca ar fi totusi o oarecare sansa.

| Marius22222222222 a răspuns (pentru andreeatuso):

Da.garantez ca nu ai cum

| andreeatuso a răspuns:

Contactul s€¥ual a avut loc astazi

| AgnanaVancea a răspuns:

O sarcină nu apare atât de ușor, cu atât mai puțin în situația descrisă de tine. Eu zic să stai liniștita, pentru ca stresul ar putea să-ți întârzie viitoarea menstruație și asta ar putea sa te panicheze și mai tare. "Pilula de a 2a zi" se ia de obicei in cazul in care ați făcut sex neprotejat, cu ejaculare in interior, deci in cazul tău nu are rost sa o iei.
Sper ca te-am ajutat. happy