| usaportii a întrebat:

URGENT! ajutati-ma cu sfaturi.

Am o problema serioasa, va rog sa ma ajutati.
Am un verisor (X nume de cod) care din 30 si ceva de verisori la un moment dat am crezut ca el e cel cu care ma inteleg cel mai bine, pentru ca ne jucam pe consola lui, merge cu mine la cumpărături si multe altele. Il vedeam ca pe um frate sau prieten bun. Pana mi-a facut asta.

Am dormit la el intr-o seara pe canapea, doar eu, el si fracsu mai mic care era intre noi.
pe la 4: 50 s-a mutat langa mine si simt cum ma atinge ceva pe picior (aproape de zona fun**lui) am tresarit si observ ca el era langa mine si cand a vazut ca m-am trezit s-a prefacut ca doarme. Vă dați seama ca voia ceva depășit. Nu as fi crezut asa ceva daca nu imi zicea var'mea ca exact asta i-a făcut si ei.
Acum planuim sa dormim toti 4 (eu var"mea, X si frate'su) in apartamentul unei verisoare mai mari, pentru ca are nunta acusi si noi nu o sa stam toata noapte la nunta pentru ca trebuie sa avem grija unor bebeluși, iar in noaptea aia eu si var'mea planuim sa il înregistram cand eu o sa-l aduc la baie ca si cand vreau ceva hot cu el iar ea sa fie acolo deja si sa-l incuiem ca sa vorbim toti 3 in baie si sa nu audă frac'su ca e paracios. Sa-l punem la punct pentru ca asa ceva nu se face cu o ruda de sange si nici macar cu o fata.

Nu am de gand sa vb cu matusa sau mama pentru ca este greu si o sa distrugem familia toata (noi suntem mai mult de 75 in familia toata adunata la un loc si va dați seama...)

Un sfat, orice va rog, fetelor aveti grija de voi.
Stay safe

4 răspunsuri:
| mi25 a răspuns:

Si daca el isi da seama ce vrei sa faci si o sa-ti umple rudele ca ai vrut sa-l atragi sa faca sex cu tine? Vezi ca orice lucru are si revers.
In al doilea rand de ce sa-i faci rau. Daca crezi ca e nevoie, poti sa-i spui direct. Daca nu sa o lasi asa.
El poate sa nege si tu cum dovedesti? Sau ii ia telefonul verisoarei tale si i-l sparge.
Inainte de a face un lucru, gandeste-te si la consecinte.
Cati ani ai? Cred ca esti inca un copil, dupa cum pui problema.

| ania a răspuns:

A fost o mare greseala sa dormiti in acelasi pat.Mai bine confruntati-l amandoua direct si evita sa mai fii singura cu el.

Răspuns utilizator avertizat
| 1997onur a răspuns:

Există și așa drogați pe lumea asta care se uită cu alți ochi la verișoarele lor....stai departe de el și ai grijă ia-ți ceva lângă tine de apărare nu ști bolovanul ăla ce o sa mai urmeze sa facă cel mai bine sa fi tu sigură ca nu vre să-ți facă ceva ia-ți ceva de apărare lângă tine și ținel mereu lângă tine. De el stai departe este clar ce fel de... este.