| merxx2 a întrebat:

Urgent ajutor! Am avut un act sexual, l-am pus l-am scos si l-am intors prezervativul, am incercat intr-un fel ambele capete si vreau sa stiu daca se poate sa ramana inscarcinata deoarece imi e frica de ejacularea precoce/prematura, iar ejacularea finala a fost facuta in prezervativ, tin sa mentionez ca nu am penetrat total ci doar putin ( capul si inca putin ), p.s imi cer scuze de exprimare. Ajutor, Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Nimeni nu are cum si/sau de unde sa stie daca ai reusit sa-ti retii ejacularea perfect pana in momentul in care pana la urma ai reusit sa-ti montezi prezervativul corect. In conditiile descrise se pare ca totusi nu ai ejaculat prematur din moment ce penisul nu s-a inmuiat si a ramas in continuare in stare de erectie. In concluzie se poate aprecia ca nu a avut cum sa ajunga sperma in vagin. De asemenea ar fi trebuit sa stii si tu ca sarcina se poate forma numai/doar in cazul in care sexul este intretinut intr-o zi a perioadei fertile a ciclului menstrual. Partenera de sex este cea care ar fi trebuit sa stie daca in acel moment a fost sau nu in perioda fertila a actualului ciclu. Sarcina nu se formeaza chiar atat de simplu si de usor, oricand, oricum in orice conditii sau chiar si din... nimic. Multa sanatate!

| merxx2 explică (pentru corbulalbrosu):

Multuesc enorm pentru raspunsul tau, nu mai sunt la fel de stresat si sub presiune totusi inca imi e frica si vreau sa iti cer parerea despre pilula de a doua zi?

2 răspunsuri:
| merxx2 explică:

Sau nu stiu daca se poate numi penetrare cu doar atat.