| Maria2432 a întrebat:

URGENT! Am făcut sex protejat cu 4 zile înainte de ovulație,sexul a fost protejat,cu niște penetrării,a scos-o înainte sa ejaculeze, am verificat prezervativul sa nu fie spart trăgând de el în jos, nu a curs nimic.sex am făcut pe 23 octombrie iar ciclul a venit cu o zi înainte de ziua programata adică pe 11, ciclul meu tine 30 de zile.Ciclul a ținut normal 5-6 zile, 1 zi neffind abundenta deoarece a venit pe timp de zi iar următoarele zile destul de ambundet cu cheaguri, iar zilele 5, 6 pe sfârșite,după ce mi-a trecut ciclul am avut niște dureri de stomac și m-am simțit destul de balonata,menționez ca m-a durut abdomenul câteva zile din cauza faptului ca am făcut sport,după a persistat,dimineața având niște deranjari la stomac,nu sunt constipata, nu am dureri de sâni sau vărsături, grețuri.Fiind paranoica când m-am pus pe spate simțeam cum se mișcă burta dar erau doar mușchi și când infingeam degetele simțeam ca bate ceva, dar mi-am dat seama ca era pulsul meu.Tin sa menționez ca am mai avut un contact sexual pe 10 septembrie, ciclul a venit pe 13 septembrie aproximativ cum crezusem, având ciclu ambundent și cu multe cheaguri și a ținut tot în jur de 5-6 zile, pot fi însărcinată? MULȚUMESC! DAU FUNDITA!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cică sexul a fost protejat cu niste penetrări, dracu sa va ia de tîmpitilaughing

| Anna71 a răspuns:

NU.