anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

URGENT! Am fost 6 luni cu un baiat, iar el nu a mai vrut sa fim impreuna pe motiv ca vrea pauza.Nu l-am crezut si am mai vorbit pana cand mi-a zis adevarul : ca vrea sa fie cu o c***a din zona. A doua zi de la despartire am aflat ca deja o facuse cu aia si multe altele(nu mai mentionez). Ideea e ca m-a facut sa sufar mult si incepem iar sa vorbim prin mesaje, dar doar atat.
De ziua mea mi-a trimis mesaj desi de aproape jumatate de an eu nu i-am mai dat nici un semn( avantajul memoului din telefonlaughing ).
Intrebarea mea ar fi : daca e vorba de o impacare sa ma impac? Daca raspunsul este "da" de ce si daca este "nu" de ce? Va rog mult un raspuns:*

Răspuns Câştigător
| Alynutzaaa a răspuns:

Raspunsul este NU, deoarece el cauta ceva ce tu nu cred ca ai fi disponibila sa-i oferi si fiindca a luat`o odata pe cai gresite nu inseamna ca nu o va face din nou!

Din cate ai mentionat mai sus 'ca deja o facuse cu aia si multe altele' ne putem da seama ca nu este un baiat fidel unei relatii, iar daca a dat`o in bara atunci se poate spune ca ai scapat fara rea multe rani, de data aceasta poate fi si mai rau in ensul ca isi va bate joc de tine iar apoi te va lasa balta din nou si vei avea mai mult de suferit decat acum!

Daca nu ati tinut legatura de atat timp incearca sa il uiti pentru todeauna deoarece acum e mai usor, sau si mai bine sa ii intorci roata, cand el va incerca sa se impace cu tine sa-i spui ca ai alt iubit, si sa-i mentionezi mai multe calitatzi decat cele pe care le are el 9 chiar daca nu e adevarat), il vei face sa se simta prost, insa nici asa nu se va simti la fel de prost cum te`ai simtit tu cand ai vazut ca el de fapt vrea alta fata!

6 răspunsuri:
| Rares20funde a răspuns:

NU! Pentru ca daca umbla cu c.rve cum te simti sa stii in fiecare zi ca a venit de la o c.rva? E asa de greu sa renunti la un obsedat?

| androne30 a răspuns:

Spune-i da n-ai nimic de pierdut si daca tot il iubesti e si mai bine dar iti spun el nu te iubeste cred ca daca te ubea nu hau miau cu aia... fundita?

| MititiCa a răspuns:

Eu zic NU : pentru ca daca odata te-a lasat, si mai ales pentru o c***a asa cum ii zici tu, at cum nu te`ar lasa pentru alte femei. mai bine stai lin, si iti vezi de viata pe care o ai acum happy.
parerea meatongue

sper ca te-am ajutat:*

| LeonardoDiCapra a răspuns:

Pai eu sunt baiat si nu as vrea sa te supar sau sa te dezamages in vreun fel, dar eu zic ca NU mai accepti! adica ai fost cu el odata si pentru ce? ca el sa te faca sa suferi? ai vazut cat de repede ti-a spus ca vrea sa fie cu aia! probabil cei doi au facu sex si acum ce a zis?„he! hai sa ma intorc la aia! poate reusesc sa o fac si pe aia!". nu vreau sa te supar sau sa fiu impotriva voastra, dar sincer eu sunt baiat deci ar trebui sa stiu cum gandesc baietii.Si sa iti pui intrebarea:de ce sa mai fiu cu el? ce daca il iubesc? mai vreau sa sufar? el m-a facut odata sa sufar!

Si sa nu uit! ca sa nu fiu negativist, tu sigur il cunosti mult mai bine pe acel tip decat mine, de aceea as vrea sa iti zic ca daca tu esti sigura sau ai observat ca in timpul in care ati fost impreuna nu prea te-a facut sa suferi, eu cred ca ar mai merita o seansa! dar daca este tipul acela de baiat„şmeker" care te-a parasit pentru o c***a, eu cred ca nu prea ar mai merita!
Faci cum vrei tu!
Aceasta a fost parerea mea si sper ca te-am ajutat!

Succes!
funda?big grin

| toteu_2152 a răspuns:

Deci sincer sa spun daca vine el la tine sa va impacati dupa isi cere de 10 ori scuze ptk ai suferit din cauza lui e bine dar sa stii ca ai tot timpul riscul de a suferi iar din cauza lui. in cazul in care daca nu incerci sa te impacu cu el vei ramane tot timpul cugandul ca ai fi putut sa reincerci. daca crezi ca el ink tine la tine incearca...Bafta.big grin

| gabriela_2926 a răspuns:

Pai... draga meaa asta depinde doar de tine daca tu iti doresti sa te impaci cu el atunci asa sa fie... Eu una daca as fi in locul tau oricat de mult l.as iubii nu m.as impaca cu el pentru ca din mom ce ti. a cerut sa va despartit e clar ca nu a mai avut sent pentru tine, dar daca te impaci cu el ai grija sa nu suferi iar:X sper ca ti.am fost de ajutor aaa si sper sa NE MAI tii la curent:X:X