Nu cred ca ai ramas, dar totusi pentru linistea ta te sfatuiesc sa faci un test dupa minim 10 zile...si daca te stresezi o sa-ti intarzie ciclu si atunci e mai rau pentru ca o sa ai numai prostii in cap
Cam sunt niste sanse, ia teste de sarcina - vreo 3 sau 4 sa te asiguri- si chiar daca nu v'ati protejat e bine sa o faci de acum. ia niste aniconceptionale daca nu vrei cu prezervativul. toate cele bune! funda?
Da! numa putin daca a scapat fara sa va dati voi seama nu e d gluma.
ia un test d sarcina
foloseste prezervativ altadata...
Da, sigur ca ai sanse sa fi ramas insarcinata. Nimeni nu face sex neprotejat daca nu-si doreste copil. Vad ca desi ai o varsta frageda iti doresti destul de mult un copil. Riscul pentru cele doua contacte sexuale de azi este cuprins intre 5 si 30%, in functie de perioada ciclului menstrual in care te gasesti. Continuand asa, vei reusi sa ramai insarcinata in cateva luni, poate un an.
Fa un test de sarcina in 2 saptamani,si scapi de grija data viitoare folosi un prezervativ, chiar daca va diminueaza placerea, o sa va obisnuiti cu timpul.
Nu imi doresc un copil Doamne fereste! Dar cum am precizat si in intrebare, prezervativul imi diminueaza placerea, dar o sa incerc sa ma protejez de acum.
Desigur,ai grija. daca tu simti ca s-ar fi putut intampla ceva poti sa incerci sa iei pilula de a2a zi, dar ai mare grija si cu asta.si referitor la prezervativ o sa te obisnuiesti cu el.si poti sa iti calculezi in ce zile esti fertila si dupa ce va cunoasteti mai bine o sa poti face linistita si fara.iti doresc mult succes. take care!
beausingurlamasamea întreabă: