| Dumitritsa a întrebat:

URGENT AM NEVOIE DE AJUTOR! deci eu m-am intilnit cu un baiat, si o fata a vrut sa ne desparta si a reusit, acum baiatul se intilneste cu ea! si eu vreau sa fac in asa fel incit sai despart si pe ei dar nu stiu cum!;( va rog frumos sa ma ajutati cumva!;( pe fata nu am vazut-o niciodata dar am vb pe mess! si noi tipa suntem prietene!;( nu as vrea sa fac acest lucru, insa eu o uraskkkk si as vrea sai platesc si ei cu aceeai moneda! pls ajutati-ma!;(;(;( nu mai stiu ce sa facccc!;(

6 răspunsuri:
| rusuirina a răspuns:

Pai date la prietenul ei! si daca crezi ca esti mai frumoasa si mai draguta ca ea o sa reusesti sa-i desparti!

| Bianca013 a răspuns:

Pai draga mary:d nu stiu ce ai putea sa faci. daca ai putea sa ne dai mai multe detalii.cm ar fi daca lui ii place de tine si tie de el? sau faci asta doar sa te razbuni pe fata aia? daca dai mai multe detalii poate as putea sa te ajutwinking

| Karina_9366 a răspuns:

Salut! daca o urasti pe fa ceva dar sa nu o faci sa te urasc si ea pe tine,cauta o fata draguta si puio la cale sa se dea la acest baiat in prezenta ei,trimitei sms depe web de dragoste sau de genu"cind ne mai vedem,imi este dor de tine,aprobi cin ei sunt impreuna, tu fii indiferent in fata lor dar pe la spate fii tare si fa ce trebu daca vrei cu adevarat sa se desparta incearca tot ce crezi tu numai ca ai grija sa nu se observe si sa nu suferi tu, SUCCES... sper sa-ti rezolvi cit de curind problema

| zaicik_4552 a răspuns:

Eu sa fost in locul tau era deja cu ibalniku plin de s...

greece12
| greece12 a răspuns:

Draga mea,tie nu ti-a placut cand ea te-a despartit de prietenul tau,nu-i asa? De ce vrei sa-i platesti cu aceeasi moneda? Crezi ca te vei simti mai bine sau te va aprecia cineva? Razbunarea, dupa cum probabil stii, este arma prostului.Nu-ti ingreuna sufletul cu ura si amaraciune,ramai superioara, priveste inainte, nu-ti fa pacate si-n saptamana mare in care suntem.Capitolul cu baiatul s-a incheiat, daca vroia sa ramana cu tine nu va putea desparti nimeni.Vezi-ti de drumul tau,priveste inainte, gaseste un baiat mai bun si mai frumos decat acela si tu vei fi cea castigata, si frumoasa si generoasa.Mult noroc!

| Usagiii98 a răspuns:

Primul lucru pe care trebuie sa il faci : calmeaza-te! Nu treuie sa faci tu nimic.Razbunarea e arma prostului.Ia-l pe fiecare separat si discuta despre faptul ca v-ati despartit din cauza ei( pe ea o poti lasa, ca probabil stie ca a fost nesimtita, ca te-a ranit si ca nu trebuia sa faca asa ceva.Dar cu el trebuie neaparat sa discuti).