| Andreeaioana20 a întrebat:

URGENT sad
Am o întrebare și m-ar ajuta enorm dacă mi-ar răspunde cineva...
Azi dimineață am avut un moment mai intens cu iubitul meu, în sensul ca ne-am excitat reciproc cu mana, eu fiind deasupra lui. El purta chiloți și pantaloni scurți, eu doar chiloți. La un moment dat, el și-a dat drumul în timp ce eu îl stimulam (lichid preejaculator), dar toate aceste lucruri au fost făcute deasupra lenjeriei și a pantalonilor, nu direct pe piele. Am simțit cumva un pic umed în zona și m-am oprit, probabil de la lichidul preejaculator. Nu am avut contact direct dintre mana și penis, ci totul s-a facut pe material textil, iar mana a fost uscata, însă mă tem de un lucru: am fost imediat sa fac un dus și fără sa îmi dau seama, m-am spălat cu aceeași mana cu care l-am și excitat pe el, fără a ma spala înainte cu apa și săpun, ci doar cu apa. Abia după mi-am dat seama...
Întrebarea mea este: exista vreo șansă de a rămâne însărcinată în aceste condiții? Stiu ca in mod normal nu este posibil, mai ales ca nu am atins lichidul efectiv cu mana, insa mi-e teama ca nu cumva, prin absurd, atunci cand lichidul a trecut putin prin material, doar umezindu-l, sa se fi transferat si pe mana mea cand am atins (chit ca mana mi-am simtit-o uscata). Mentionez ca nu am simtit lichidul ca fiind unul vascos, ci pur si simplu doar un pic umezit materialul, acest lucru fiind si vizibil. Nu a existat contact sexual, ci doar aceasta stimulare reciproca, deasupra hainelor, iar contactul direct cu lichidul nu s-a produs. Intre aceasta faza si pana la duș au fost maxim 5 minute. Ciclul meu menstrual este unul neregulat, intre 31-34 de zile, iar menstruatia mi s-a terminat ieri, 23 iulie, incepand pe data de 18 iul (deci ar fi a 7a zi a ciclului menstrual).

Va rog, sunt nelinistita din aceasta cauza... Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!

18 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Nicio șansă.

| Emilian65 a răspuns:

Din cele spuse de tine, șansele de a ramane gravida sunt minime, spre zero.

| VoidEternal a răspuns:

Copiii ăștia nu se fac chiar așa... Nu, zero șanse de sarcina.

| KingOoO a răspuns:

Sunt un baiat de peste 25 de ani, mda, virgin. Dar cum sa pui asa intrebare? Cati ani aveti?

Normal ca NU exista nici o sansa. Nici daca te spalai cu sperma lui, sansele nu erau mai mari de 5%.

Ce naiba? Stiu eu care nu am avut in viata mea femeie si puneti voi intrebarile astea?