| EdiShadow a întrebat:

URGENT! Am o prietena, care o iubesc, dar am luat o pauza, de fapt ne-am despartit si am zis sa mai treaca timpul. In acest timp vorbeam cu o alta fata care nu era din judet, ne-am intalnit sambata asta, la mine acasa, am baut ceva, am facut si s * x, o singura data ne-am vazut si deja a iesit cu " nabadai ". Dar cu o zi inainte, m-am impacat cu fata pe care o iubesc, nu am mai putut da inapoi cu cealalta.
Prietena a vazut check-inu cu aia, poze, pe facebook. M-a sunat cand a vazut asta de 3 ori, dar i-am zis a nu pot sa vorbesc si ca-mi pare rau ca nu pot sa ma intalnesc cu ea, ma chemase afara si in final am inchis telefonul' toata noaptea, ca sa-mi iasa cu tipa aia.
Prietena s-a suparat, era si normal ( am gresit, recunosc) ieri nu a vrut sa iasa afara, azi nu. In fine...
Treaba care e, buba, problema. Cea de 20 tine la mine fraera si vrea sa fim impreuna sa fie ceva serios, am facut-o cu ea si regret intru`n fel, nu vreau sa par tipu' care cauta doar sex, pentru ca nu sunt tipu' asta de barbat, imi e asa sa o refuz, nu vreau sa sufere, nu stiu cum sa-i zic ca nu vreau sa continui, dar noi tocmai ce am facut-o. Eu o iubesc pe fata aia de 15 ani... si vreaus a fiu cu ea, desii nu am facut nimic cu ea pana acum, dar eu nu caut asta la ea, nu m-am gandit niciodata la asta. (Singura fata la care nu m-am gandit la treaba asta )
Vreau sa raman cu cea de 15 ani, dar in acelasi timp nu vreau sa sufere nici cealalta (care stie ca sunt cu ea, asa crede ) asa i-am zis laughing
E greu, HELP! SFATURI!?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singurul lucru cu adevarat urgent este sa pui cat mai repede mana pe o carte de gramatica!

Cu privire la problema ta lucrurile stau simplu. Te combini cu cea de 20 de ani pentru sex iar cu cea de 15 ani porti o discutie in care o invinovatesti de cele intamplate. Asta e un truc al femeilor dar il mai putem folosi si noi, din cand in cand. Ii spui ca te-a ranit cand ti-a cerut o pauza si ca ai alergat in bratele altei femei pentru ca sufereai. Apoi dai de inteles ca tii la ea dar vei incerca sa o uiti alaturi de noua cucerire, daca a vrut pauza, sa ramana cu pauza.

Sunt sanse mari ca ea sa te creada si sa inceapa sa se invinovateasca pentru ce s-a intamplat si, dupa un timp, sa iti ceara sa fiti din nou impreuna. Timp in care tu vei face linistit sex cu cea de 20 de ani.

ATENTIE! Cel mai important sfat pe care l-ai primit astazi ramane cel cu cartea de gramatica.

| EdiShadow explică (pentru anonim_4396):

Mersii pentru acel sfat, acela urgent!

9 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Spune-i care e situatia, cum s-au intamplat lucrurile, si cere-ti scuze

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Stai cu amandoua

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca o iubeai nu faceai ce ai facut.gandeste-te daca ai cu ce.

| KinderBeeeib a răspuns:

(Scuza-mi comportamentul de idioata dar nu ma pot stapanii in astfel de situatii,ai cam comis-o laughing ) NEBUNULE (scuze pentru asta nu ma pot abtine ) cum poti sa iei o pauza cu fata pe care o iubesti si sa o inseli cu alta care din prima face s.x? Tu iti dai seama ca esti un idiot (scuze si pentru asta ) care le face pe ambele sa sufere?

Prietena ta : o iubesti,te iubeste dar daca va afla va fi distrusa si probabil nu o sa te ierte dar nu ai nici cum sa o minti.

Fata cealalta: mda, te vede odata in viata si gata? Nu cred ca o sa sufere, mhhm ii trece, tine minte tu o iubesti pe prietena ta.

Sfat: Nu incerca sa le ai pe amandoua, gandeste cu creierul si judeca cu inima.

| EdiShadow explică (pentru KinderBeeeib):

Ea a vrut pauza, nu mi-a convenit,... e complicata fata. Ziceam in sinea mea ''' nu trebuia sa se intample asa, de ce a vrut ea pauza? Daca nu era pauza aia nu se intampla nimic ''... si era totu' perfect

| Zeref a răspuns:

Da-ti kill din consola.Esti un tarann, patetic, care isi bat joc de femei.Ai comiso si ai inselat.Esti in randul celor porci. Daca vrei sa fii baietas rupe relatia cu ambele, pentru ca mai tarziu una din ele iti va face la fel.Acuma alege cu cine, pentru ca oricum nu ramai cu niciuna.Fii loial **** si nu te arunca.Nu pierde ceva frumos si poate vesnic pentru o placere de jumate de ora sau mai multe ore.Nu e logic.Fidel si loial. Daca o faci cu cine trebuie primesti inapoi la fel.Sentimentul e superb.Esti un taran.

| Grinch1 a răspuns:

Ai cam comiso!

| Vintila_Crina_1994 a răspuns:

Păi...eşti intr-o situaţie alunecoasă. Dacă nu o iubeşti pe fata aia de care zici o să sufere mai mult. Cand o să stea să te cunoască va realiza că nu o iubeşti, şi va crede că ai vrut să îţi baţi joc de ea, ori tu vrei exact opusul. Mai bine da-i papucii acum, ca sa nu sufere mai tarziu. O bucurie mai lunga are si o rana mai adanca la terminare.