Stai fetita calma, crezi ca[,] copii se fac asa usor? Sunt barbati care-si dau drumu in femeie si nu raman insarcinate. In primul rand zic de ce, pentru ca in acel lichid nu sunt asa multi spermatozoizi ca la o ejaculare. Vaginul, are un lichid in interior spermicid, si ucide din sperma intrata. Dormi linistita acolo ca n-ai nimica si poate tura viitoare, jucati altceva, eventual cu un durex
Tu ai prieten, dar nu stii cum sta treaba cu scula barbatului? Atunci de ce iti mai trebuie prieten.Riscul e foarte mare de a ramane insrcinata atata timp, cat baiatu a ejaculat in tine.Adica ti-a lasat un lichid alb unde, stii tu unde. Daca nu s-a intamplat asta, stai linistita, si fi mai atenta pe viitor.
Doamne la 17 ani nu stiti despre viata sexuala! Ce mame aveti fetelor? Probabil niste femei de la tara care nu stiu ca trebuie sa le explice fetelor lor la o anumita varsta aceste treburi. Apoi o auzi pe tata Floarea:"Vai a ramas fata mea gravida"
Ce cool ar fi sa fi virgina si sa ramai gravida? Ai redefini o religie cel putin
Stai copilule calm ca nu patesti nimic, oricum altadata ai putina grija, dar asta tu stii daca i-a curs acel lichid sau nu oricum acela curge cu putin inainte de ejaculare si nu cred ca din putina joaca gata i-a iesit acel lichid
Ai grija data viitoare, chiar daca riscul de la acel lichid e egal cu zero, sunt femei care au ramas si e la el. Aveti grija.
Deci,ce sa iti si zicem hai intr-o zi sa ne intalnim si sa facem jocul asta!