| ksa a întrebat:

Urgent! Buna. Am 17 ani iar acum 2 sap m-am jucat cu prietenul meu ceva prostesc care acum regret, ne-am dezbracat el s-a urcat pe mine si a impins asa nu a bagat deloc nu ma penetrat dar am auzit ca baietii au un lichid care contine spermatozoizi mie tare frica sa nu fi intrat..chiar daca sunt virgina m-am interesat si acest lichid poate trece...va rog mult aunt disperata.:va rog sa nu faceti misto

8 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Stai fetita calma, crezi ca[,] copii se fac asa usor? Sunt barbati care-si dau drumu in femeie si nu raman insarcinate. In primul rand zic de ce, pentru ca in acel lichid nu sunt asa multi spermatozoizi ca la o ejaculare. Vaginul, are un lichid in interior spermicid, si ucide din sperma intrata. Dormi linistita acolo ca n-ai nimica si poate tura viitoare, jucati altceva, eventual cu un durex

| ksa explică (pentru Aylee):

Multumesc frumos.chiar o sa tin cont

| fuzzer a răspuns:

Tu ai prieten, dar nu stii cum sta treaba cu scula barbatului? Atunci de ce iti mai trebuie prieten.Riscul e foarte mare de a ramane insrcinata atata timp, cat baiatu a ejaculat in tine.Adica ti-a lasat un lichid alb unde, stii tu unde. Daca nu s-a intamplat asta, stai linistita, si fi mai atenta pe viitor.

| Cristiann25 a răspuns:

Doamne la 17 ani nu stiti despre viata sexuala! Ce mame aveti fetelor? Probabil niste femei de la tara care nu stiu ca trebuie sa le explice fetelor lor la o anumita varsta aceste treburi. Apoi o auzi pe tata Floarea:"Vai a ramas fata mea gravida"

| NeaPopa a răspuns:

Ce cool ar fi sa fi virgina si sa ramai gravida? Ai redefini o religie cel putin happy

| intelboss a răspuns:

Stai copilule calm ca nu patesti nimic, oricum altadata ai putina grija, dar asta tu stii daca i-a curs acel lichid sau nu oricum acela curge cu putin inainte de ejaculare si nu cred ca din putina joaca gata i-a iesit acel lichid

| Possible a răspuns:

Ai grija data viitoare, chiar daca riscul de la acel lichid e egal cu zero, sunt femei care au ramas si e la el. Aveti grija.

| GeorgeLove a răspuns:

Deci,ce sa iti si zicem hai intr-o zi sa ne intalnim si sa facem jocul asta! big grin