A fost penmtru prima data.Si imi e frica sa nu fi patit ceva grav.Sigur e ok ce ii se intampla? si sta cu el asa de o ora.O sa isi revina?
E o prostie, ața nu trebuie să se rupă obligatoriu. Este un mit. Unora li se rupe altora nu, depinde de om.
Pai.e ceva normal dar daca il doare sau il ustura mai mult timp sa consulte un medic ca poate fi vreo infectie dar cel mai probabil nu are nimic
Da mai dar este normal doamne nu pateste nimica stai calma... totul e ok
Si acum ce face ca nu poate sa o traga la loc?
Daca doarme isi revine!?
Spune-i din partea mea sa fie barbat si isi va reveni nu pateste nimica iti garantez eu.
Tre sa indure putin asta e acum 1 data in viata esti virgin. odata te doare tare dupa... NoProblemo
Da nu il doare.Nu il poate trage pielea inapoi si ii incomod mai ales cand e tare...
Este o prostie, n-are legătură cu virginitatea!
Asa arata un penis doamne cica ii incomod Asa arata el ptk numai are ata aia adica chestia care tinea pielea... dar majoritatea au patit asa.
Iti dau ca tu chiar ne-ai ajutat nu ca cel dinaintea ta.Doamne! Merci inca odata!:d
Da foarte normal i s-a rupt ata de la cap si inseamna ca nu mai e virgin
Probabil are fimoza. Se opereaza. Oricum sub dus sa incerce sa o puna la loc, chiar daca il doare putin. Sa nu stea asa cu ea, se infecteaza.
Nu cred ca are asa ceva
Da probabil, ai dreptate și tu nu se știe ce are el, dar oricum poate da cu o cremă și să încerce repunerea ei la loc, că altfel ștrangulează glandul, se umflă și se necrozează țesutul.
De acord. Oricum, repunerea ei cat mai urgent, altfel apar complicatii!
Eh copii ce să le faci. Lor le e gândul la prostii.