Draga mea, daca el nu si-a dat drumul in tine nu prea se poate sa fii insarcinata. Totusi pentru siguranta iti poti face un test de sarcina, costul lui fiind de la 5 lei cel mai ieftin. Daca ai avut menstruatia pe 29-10-2011 ar fi trebuit sa iti vina pe 29-11-2011 deci se poate sa se intample o dereglare hormonala sau sa fii usor racita si din aceasta cauza sa nu-ti fi venit inca! Nu te panica! Probabilitatea ca sa fii ramas insarcinata este aproape de zero asa ca mai asteapta cateva zile si vezi daca iti vine, daca nu abia atunci iti poti face un test de sarcina! Mult succes si sanatate!
De ce nu faci un test de sarcina?
Te lamuresti imediat, poate fi doar o raceala sau o mica dereglare hormonala, nu neaparat la ce te gandesti tu!
Fugutsa dupa test de sarcina!
Mult noroc!
Si daca imi fac un test de sarcina cate liniute din alea trebuie sa aiba ca sa vad daca sunt sau nu? :-s
Dacă nu ai mai avut niciun contact sexual neprotejat după ce ți-a venit menstruația (pe data de 29/30.10.2011), nu ai de ce să îți faci griji.
În mod normal, durata ciclului poate fi cuprinsă între 20-35 de zile.
Așadar, dacă până acum ai avut menstruația regulată, și ți-a venit la un interval fix, iar tu NU ai avut contact sexual neprotejat după ultima menstruație, mai așteaptă 3 zile și mergi la medicul ginecolog în cazul în care menstruația nu apare.
Poate fi vorba de o simplă dereglare hormonală, însă poate fi și ceva mai grav, precum o răceală sau chisturi ovariene.
Baftă!
Si eu recomand sa faci un test de sarcina. Chiar daca nu a ejaculat in tine este acea asa numita picatura a placerii pe care baietii nu prea o simt cand o ejaculeaza. Nu vreau sa te ingrijorez acum dar pentru urmatoarele tale acte sexuale te sfatuiesc sa folosesti prezervativul care nu te fereste doar de sarcini nedorite ci si de anumite boli. Fa-ti un test de sarcina. daca ti-e rusine sa-l cumperi de la farmacie roaga-l pe prietenul tau, iar prospectul o sa iti explice exact si cum trebuie sa faci. Doamne ajuta sa-ti iasa negativ. Bafta!
Mutubal întreabă: