| interactiv1 a întrebat:

URGENT! Buna seara.As vrea si eu sa aflu ceva locuri frumoase unde sa merg cu o fata..Pe la 19 seara.Sa zicem ca parcurile sunt excluse.Dar sa fie un loc unde este LINISTE SI PUTINI OAMENI.Idei ceva? Ofer fundawinking

6 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Un Restaurant ceva care e mai retras.Iti recomand Herastrau ai de unde alege si sunt si locuri mai retrase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un bar de ghei. Gheii sunt un fel de ninja (isi perfectioneaza tehnica de a se ascunde din vremea lui Hitler) asa ca sunt sanse mari sa va credeti singuri in tot barul. Si din moment ce sunt mai permisivi (nu iti indesi cactusi in fund daca ai idei preconcepute) va puteti incepe si viata sexuala acolo, nimeni nu va comenta (sigur gasiti si prezervative gratis!).

Funda!

| sweetboy17 a răspuns:

Daca vrei sa-ti petreci noaptea cu ea, intr-un hotel. daca ai permis auto, du-o intr-un loc frumos..sa zicem..la tara.(daca ai pe cineva acolo unde sa stai cu ea)..altele nu-mi vin in minte..succes!

| interactiv1 explică:

Nu am zis ca vreau relatii sexuale.Doar ceva intre noi 2, mai discret.

| Unstopable a răspuns:

Sectia de politie

| Zenithf a răspuns:

Cel mai linistit si mai linistit ar fi intr-o biblioteca. Mai ales ca atatia tineri s-au indepartat de cultura, ce zici, nu-i asa? Numai ca la ora 19 ii aproape noapte si se inchide la 20, unele poate chiar mai devreme. La fel sunt si mediatecile, locuri in care puteti asculta un album mai vechi, un Pink Floyd, un Manowar, ABBA, Rednex, etc., dar din nou, nu stiu ce program au, daca gasiti una deschisa la ora asta si pana la cat puteti sta acolo.
In general, localurile de noapte sunt aglomerate si zgomotoase, pentru ca scopul patronilor este sa atraga cat mai multi clienti, ca sa aiba rulaj, deci in afara de aceste idei subtirele nu mai prea am sfaturi. Sa schimbi ora, de la 19 la 17, daca se poate, atunci aveti mai mult timp la dispozitie.
Alte locuri bune de vizitat sau in care doar sa mergi ar mai fi: muzee, librarii, ceainarii (asta ca sa beti si o bautura nealcoolica, sic), si chiar si in localurile de noapte este rost de mers, ca de obicei nu sunt foarte aglomerate decat dupa o anumita ora.