| Pixxie00 a întrebat:

Urgent! buna TPU, am un iubit si el e foarte dragut si eu sunt timida iar el vrea sa ma sarute si nu stiu ce sa fac... el se desparte zilnic de mine dupa care imi zice ca a glumit. Aveti vre un sfat? crying
P. S: am 11 ani si el 12

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Face astfel de glume nesărate cu tine? Păi ori te iubește, ori se joacă de-a venitul și părăsitul. Este un imatur și nepregătit să înceapă o relație. Sfatul meu: dacă te respecți tu pe tine însăți, desparte-te de urgență și găsește un tip care să te respecte și să aibă grijă și de sentimentele tale!

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Ce are mai daca se pupa astia la 11-12 ani? Las' sa te pupe, da' amu' numa' pe obraz, asa cum se pupa doi verisori. Apoi va pupati si pe buze, apoi (da' asta asa, mai pe la 13-14 ani) cu limba. Eu m-am pupat cu limba la 14 ani. big grin
Adica eu si cu ea ne-am pupat ase frantuzeste, nu am pupat o limba. laughing
Whateva, sper ca intelegi ce am vrut sa zic.winking
Daca nu ai nimic impotriva, tot pe la 13-14 ani poti sa-l lasi sa puna mana pe sani tai, in pantaloni sa nu-l lasi sa-si bage mana decat pe la 15-16 ani si? puta? il lasi numai mai tarziu, macar sa ai 17 pe atunci. laughing
Scuze, poate am intrat in detalii prea picante? blushing
Nu, categoric doar pentru un sarut nu sunteti prea mici.
Hmm, eu pe la 12 ani tot umblam dupa o colega si imi puneam mana pe sanii ei (peste haine, nu pe sub laughing). Dar cred ca nu te interesa detaliu' asta. straight face
Firar sa fie, mai bine nu va invat eu, ca cine stie ce prosti ajungeti sa faceti. :-s
Mai bine puneti mana pe Biblie si cititi acolo, si ar trebui sa mai fac si eu asta. straight face

| BlackMetalIsMyLife a răspuns:

Nu esti deloc prea mica cum zic unii eu sunt baiat si am avut prietena la 11 ani prima mea prietenahee hee si ea avea tot 11 tongue si primele 2 saptamani stiu ca nu stia daca vrea sa ne sarutam sau nulaughing apoi am facut acest pas si am sarutato happy De atunci a spus ca ii place ca i`a placut si am avut o relatie superba > Lasa`l sa te sarute ca o sa fie foarte placut happy

| tilll a răspuns:

Tu gandesti? cum sa te saruti la 11 ani?laughinglaughingdu-te si invata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fiu tembel daca nu esti prea mica.Mai lasa sa treaca timpul macar pe la vreo 16 ani cind invata si el sa-ti spuna bancul cu timpul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor Sunteti niste copii vedeti-va de scoala sunteti prea mici pentru asta

| alycia a răspuns:

Sunteti prea mici pentru asa ceva! Inseamna ca ii un dobitoc daca face asa ceva

| alycia a răspuns:

Sunteti prea mici pentru asa ceva! Inseamna ca ii un dobitoc daca face asa ceva,voi inca nu stiti ce inseamna sa aveti o relatie, sau sa iubiti, pentru voi ii o joaca