| pinky butterfly a întrebat:

URGENT! Ce posibilitate exista sa raman insarcinata daca si-a dat drumul in mine in prima zi dupa menstruatie? nu am ciclu regulat...

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Riscul depinde de intervalul scurs din prima si de menstra. daca trecusera mai putin de 5 zile, riscul e de cam 5-6%. Daca trecusera 6 sau 7 zile, riscul este de 10-15%. daca trecusera 8 sau 9 zile, riscul ajunge la 30-35%.

9 răspunsuri:
| k1nk1 a răspuns:

Pai eu stiam ca in primele zile dupa mestruatie e mai greu sa ramai ca nu esti la ovulatie...Dar:-s acum nu stiu...

| Larisa a răspuns:

Riscu nu este chiar asa de mare, dar exista posibilitatea ca ovulatia sa se produs mai devreme, si ejacularea a avut loc in apropierea...ma refer destul de aproape de...

| Shugareala a răspuns:

Intotdeauna exista riscul... nu e nimic sigur, mai bine iti iei o pastila dinaceea de 24 ore de la farmacie...Bafta!

| gigiro a răspuns:

Si-a dat drumul in mine.suna urat, nu? Corect:a ejaculat.Nu prea exista riscul sa ramai insarcinata, dar pe viitor, foloseste prezervetivul.

| RXN a răspuns:

Dupa menstruatie, riscul de a ramane insarcinata e minim.Tot timpul exista un risc de sarcina,fie el neglijabil, fie el extrem de mare, in functie de ziua ciclului in care te aflai.Riscul de a ramane insarcinata creste cu cat te indepartezi de prima zi de menstruatie.

| alexandru_4652 a răspuns:

Sunt sanse cam de 48%

| pinky butterfly explică:

Am luat Escapelle. happy

| Deĺααα a răspuns:

Clar ai ramas cu burta la gurahee hee fi sigura:d nu t speriabig hug O sa fi mamika:X. iuupi` :* cel mai frumos lucru day dreaming

| pinky butterfly explică:

Nu am nimic, ca am luat pastilutza. happy