| ShowYourSwag a întrebat:

URGENT.Cine imi explica si mie care e treaba cu cerceii medicinali? Sunt tipuri speciale pentru urechi, nas, buza? Sau e de acelasi fel? Eu vreau pentru pierce in buza.Cum ii cer farmacistei? Si cam cat ar costa? fara raspunsuri stupide, va rog.Dau funda.btw,nu stiu ce categorie sa aleglaughing

2 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

Normal ca sunt tipuri diferite pentru ca una e cercelu si una e pierce-ul, nu?happyCeri pierce medicinal [t buza dar nu stiu daca gasesti la farmacie desi sunt medicinali.Incearga la magazinele de bijuterii mai bine happy

| Giovanna a răspuns:

Farmacista nu vinde cerceiwinking incearca la bijutier. Ii spui ce tip de cercel doresti, iti arata modele si tu iti alegi happy e simplu. Se cheama cercei medicinali pentru ca sunt din titan, un metal care nu provoaca alergii si care este tolerat de organism dar se vand la bijuterii! Poti alege sa ti-l pui la bijutier SAU ar fi mai bine sa optezi pentru o clinica, asa vei fi sigura ca nu vei lua vreo boala urata si poate vei putea opta pentru anestezie. Nu stiu sa iti spun cat costa (al meu in buric, acu 8 ani a costat 100 ron fara cercel) ar fi bine sa nu te uiti atata la pret, e mai important sa fie o clinica sigura, poti lua prea multe boli prin aceasta procedura! Eu am apelat la o clinica estetica si am fost multumita happy bafta