| Nebunatyca69 a întrebat:

Urgent! Cine imi zice si mie de ce mi se restarteaza laptopul?! Deci daca vreau sa ascult muzica. mi se restarteaza. Daca vreau sa ma uit pe ceva pe youtube. dupa cateva min. se restarteaza. Nu stiu ce sa fac! L-am reformatat si degeaba. Cine ma ajuta si pe mine, va rog? Sau macar cine stie de ce, sau cine a trecut prin asta? si cand se restarteaza, imi apare ceva albastru. cu secunde... HELP ME. DAU FUNDA! Scuzati-mi categoria va rog.

26 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Du-l la reparat repedewinking

| BlackheartQueen a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa chemi pe cineva sa vada ce are.

| Demonull a răspuns:

Deci daca nu e de la windows inseamna ca se supraincalzeste ceva in el.cel putin la mine asa a fost.

| Nebunatyca69 explică (pentru Demonull):

Nu cred ca e de la windows. e windows-ul lui. de pe cd. Faza e ca face foarte urat, face un zgomot asa. oare ca nu are aer? Ar trebui sa-i iau un suport ceva? Si da. dupa cateva minute se incalzeste rau... Ce sa-i fac? Ca sa nu se mai incinga?

| Demonull a răspuns (pentru Nebunatyca69):

Pai tu da..probabil se incalzeste daca nu are aerisire

I-am pus acum niste carti. sa ia aer, sa vedem daca se mai restarteaza, banuiesc ca e si din vina asta, ca nu are aer, se incalzeste f rau si se incing pisele. acum se vad. big grin mersi oricum :*

Pai clar.ia un suport daca tii pe pat

Il tin pe birou.

Posibil si asa

| SefaTa97 a răspuns:

Buna.
Ai virusi!

| Nebunatyca69 explică (pentru SefaTa97):

Buna. Nu nu am. aseara l-am reformatat, merge foarte bine, repede, doar ca isi da restart. nu stiu ce sa-i fac!

Răspuns utilizator avertizat
| varcolaccc a răspuns:

Reinstaleaza windows-ul