| gabriela_2926 a întrebat:

URGENT! Dc se spune ca virginitatea e cel mai de pret lucru la o fata? si vreai sa-mi raspunda Brigaela.

Răspuns Câştigător
| siwel a răspuns:

Nu stiu daca poti sa spui ca e cel mai de pret. Dar valoros e.
E dovada faptului ca ai navigat apele murdare ale cotidianului cu integritate.
E un exercitiu bun pentru caracterul tau si pentru viitoarea ta casatorie. Daca cumva esti si crestina si Dumnezeu e mai mult pentru tine decat un mos craciun care e apelat in caz de nevoie, e felul in care Dumnezeu a conceput sa functioneze lumea: o fata sa fie dezvirginata de sotul virgin. Orice altceva nu e 'the best' pentru un om.
Iti asigura o memorie si o constiinta curata in timpul vietii sexuale cu viitorul sot.
Iti asigura bucuria ca poti sa daruiesti ceva de pret si unic viitorului tau sot si nu doar o sexualitate ravasita cu x altii, ci una speciala si cu dedicatie doar pentru el.
Merita!
Am auzit si de o a 'doua virginitate' pe care multe fete o incep dupa ce isi dau seama pe propria piele de inadecvarea vietii sexuale in afara singurului cadru pentru sex binecuvantat de Dumnezeu: casatoria!

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu stiu. Eu cred ca inteligenta si cinstea sunt lucrurile cele mai de valoare la un om. Nu m-am gandit niciodata ca cel mai valoros lucru la persoana mea ar putea fi o membrana cu o gaura.

| Razvan a răspuns:

E ceva cu care te naşti.Acum,dacă ai două coarne înseamnă că ai ceva de preţ? Virginitatea e o stare care se termină la un moment dat. Măcar când o faci să merite cu cine o faci

| Flav a răspuns:

Ma tem c-o sa te injure si bunica mea. laughing

Abh
| Abh a răspuns:

Totul are o limita. Am vazut virgine de 30-40de ani care isi arborau virginitatea ca pe un steag si, sincer, mi s-au parut penibile.

| fabiola a răspuns:

De la jumate in jos... o fi lucrul cel mai de pret! Dar unde nu-i cap, vai de picioare!

identitate
| identitate a răspuns:

Daca fata nu stie sa scrie, ce-i mai ramane?!
Si de ce era atat de urgent raspunsul? Ti-a propus cineva... ceva si nu stiai ce sa faci?

| Hombre a răspuns:

Cine ti-a spus ca jardeua aia de la pasarica valoreaza ceva, fix zero tocmai de aia este inlaturata ca actul sexual sa se desfasoare.

| IooMar a răspuns:

In vorbele din popor se spune ca o fata atunci cand este inca virgina nu este murdara este pura, acum in zilele noastre nu mai e chair asa, dar totusi este bine si corect ca la varsta de 18 ani sa iti pierzi virginitateawinking

| anonim_9012 a răspuns:

Ptu ca o fata virgina se considera o fata curata. Si dese ori se intimpla atunci cind baiatii prind la minte si hotarasc sa-si aranjeze viata si sa se casatoreasca sa alega o fata virgina, care a fost cuminte si care sigur n-a umblat naiba stie cu cine.

| gabriela_2926 explică:

URGENT urgent va roooog!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite tocmai pentru faptul ca tie iti sta gandu l sexutz de asta se zice ca-i cel mai de pret luctu ca intr-un fel sa iti dea de gandit pana sa te arzi z toate pustoaicele de 13-16 anilaughing

| alexprinces1995 a răspuns:

Virginitatea pentru o fata e singurul lucru care al are al iei. Avem singurul lucru care știm ca este al nostru si ca ni-l poate lua doar daca il doruim, alti ne pot lua virginitatea prin abus sexual sau viol, ce poate fi acelasi lucru dar nu estewinking. Dar in aceste vremuri virginitatea nu mai conteaza, in alte tari virginitatea unei fete este cel mai pretuit lucru, de expemplu in pachistan, arabia, india, si altele, pentru ca arata parintilor ca este curata pana la măritiș si sotului. Ai grija de virginitatea ta, si daca tot ai chef sa o faci, foloseste prezervativul. Cel mai recomandat in acest secol.Nu vei sti cum iti va iesi copilul si te vei da cu capu de pereti. Sper ca stiti vorba. ce dulce e cand e mic, iti vine sa-l mananci, si cand creste mare iti dai palme ca de ce nu la-i mancathappy

| Prisaca_Sorin_1982 a răspuns:

Da am virginitatea inseamna ca nu poti avea copii