Nu ai idee despre sex si vrei sa faci...
si la 13 ani.
ai putea astepta sa mai cresti in sensul varstei, nu al inaltimii si sa te gandesti mai mult la ce implica ceea ce vrei sa faci acum probabil neavandu-ti mintea cu tine ci doar dorinta si curiozitatea.
Scuză-mă că râd dar tu nu ai nimic mai bun de făcut la 13 ani înafara de sex? Mama ta ce părere are despre tine . Fatoo așteaptă sa te faci mare întâi ca ai timp și de sex. Iți spun sincer ceva : Nu iți strica copilăria cu asta. Chiar dacă urla hormonii în tine corpul tău nu este pregătit pentru sex la 13 ani . Poți sa iei multe boli și mai târziu poți avea probleme mai mari decât creșterea în inaltine (ex. un cancer ce col uterin sau sa nu mai poți avea copii în viitor ) Treaba ta. Daca te simți în stare succes Sa îmi povestești cum a fost
:*:*
Aici adug spusele unui doctor in medicina :,, 2 cele mai principale cauze ce tin de inaltime sunt prima genele mostenite de la parinti. Si a 2 cauza este daca incepi prea devreme aceasta viata sexuala. Si daca de la parinti ai gene sa te inalti sa spunem 1m 83 si daca o fata avind 1m 61 incepe aceasta viata la o virsta frageda ea nu va mai ajunge la 1, 83 dar va ramine cam tot acolo unde si a fost chind petru prima data a inceput sa practice... poate se va mai inalta putin cu chitiva centimetri. Iar baiatul daca trebuie sa creasca 1, 83 si la moment are inaltimea 1, 61 va ajunge doar undeva pe la 1m 72. Sunt si cazuri de exceptie dar sunt foarte rare, acestea sunt patologii ca exemplu gigantismul. Iar oamenii sanatosi sunt influentati asa cum vam mentionat." Sexul stopeaza cresterea.
Aici adug spusele unui doctor in medicina : ,,2 cele mai principale cauze ce tin de inaltime sunt prima genele mostenite de la parinti. Si a 2 cauza este daca incepi prea devreme aceasta viata sexuala. Si daca de la parinti ai gene sa te inalti sa spunem 1m 83 si daca o fata avind 1m 61 incepe aceasta viata la o virsta frageda ea nu va mai ajunge la 1, 83 dar va ramine cam tot acolo unde si a fost chind petru prima data a inceput sa practice... poate se va mai inalta putin cu chitiva centimetri. Iar baiatul daca trebue sa creasca 1, 83 si la moment are inaltimea 1, 61 va ajunge doar undeva pe la 1m 72. Sunt si cazuri de exceptie dar sunt foarte rare , acestea sunt patologii ca exemplu gigantismul. Iar oamenii sanatosi sunt influentati asa cum vam mentionat." Sexul stopeaza cresterea.
Dumnezeu Mare Ti-e Gradina!
Tu la 13 ani faci sex?
La 14 ce-o sa faci?
La 18 ce-o sa faci?
La 20 ce-o sa faci?
Eu zic sa iti vezi de copilarie, pe la varsta asta se joaca cu papusile nu se face sex!
Nu esti dezvoltata fizic, nici psihic!
Fi serioasa, si vezi-ti de scoala, nu e bine de la asa o varsta!
Numai Bine!
Nu face sex! Ai 13 ani ce Dumnezeu.acum crezi ca este alesul, dar cand vei avea 17 ani,vrei crede ca si el este alesu si vei face si cu el, si cu altul, si cu celalalt si asa devi o.ca sa nu spun ce.La 13 anisori nu ar trebui sa te ocupe asta.Mai bine du-te prin parcuri si consumati energia altfel.Vei regreta mai tarziu, ai sa ne dai dreptate!
Ma abtin, asteapta si peste vreo 2 ani o sa-ti dai seama ce greseala mare o sa faci/ai facut.Mai trebuie sa te maturizezi psihic mult precis vrea sa profite vreunu mai mare de tine.
)Fara suparare dar intrebarea acesta este lol Nu ai cum sa ramai scunda ca nu faci sex. Orice persoana creste la o anumita perioada.eu nu am facut sex si la 13 ani am 1, 67 deci nu-ti face griji vei creste.La 2 raspunsul este pe la vreo 14-15 ani.Nu vreau neaparat fundita daca nu-ti place rasp meu daio altcuiva.Pace:*
Buna,draga mea, eu nu inteleg ce atata graba pe voi.nu este un lucru bun deloc! Eu zic sa nu te grabesti cu asta.eu am 14 ani.cu un an mai mare ca tine si nu ma gandesc la sex.este prea devreme...si poti ramane si inainte de ciclu si in timpul lui si dupa.trebuie sa te invete cineva sa calculezi.dar esti inca mica pentru asta.
bye
Buna am 14 ani. am multe multe chestii in cap. crede`ma de toate. SEX nu. nu`ti strica copilaria. nu`ti murdari puritatea de la varsta asta. crede`ma ai timp de sex TOATA VIATA TA! TOATA. de ce sa te imbolnavesti de sifilis, sida si alte alea? daca mama ta vrea sa te duca la un control? < nu acum si ea crede ca nu ti-ar trece asta prin cap acum> si ce va afla? ca fetita ei are cine stie ce infectie? saraca mama. mama mea e doctorita ginecolog si cand vine acasa si vb imi mai spune : vai vai, am o fetita de 14 ani cu infectie si chist. am o fetita de 12 ani care s`a nenorocit pe viata si nu v-a mai putea avea copii. doar pentru ca s`au granit ca mireasa la pat. te sfatuiesc sa nu cazi in capcana unor golani cu mult mai mari decat tine care nu te cred alceva decat o carpa care o parasesc a 2a zi. te rog gandeste`te in primul rand la riscul situatiei si pune in balanta avantaja si dezavantaje. merita sa-ti pierzi copilaria pentru juma de ora de "placere"? tu sti raspunsul
Stai linisitita fata, O sa ai timp sa faci detoate! Pana atunci vezezi de copilarie de scoala. Sa ajungi ceva in viata.Nu o femeie usoara!
Nu s stiu daca mai cresti dar stiu insa ca daca faci sex iti distrugi tot corpul de la o varsta asa frageda... o sa arati urat si o sa te ingrasi sau sa slabesti si o sa-ti dereglezi horminii si nu te-as sfatuii. Perioada fertila este innaintea ciclului.
Nu e adevarat eu am facut sex la 10 ani si acum am 12 si tot am mai crescut