| iLoveEpicxD a întrebat:

Urgent! Exista un risc mare daca am facut sex neprotejat in posibila perioada fertila? Precizez ca nu si-a dat drumul inauntru iar actul a durat vreo 3 minute maxim. ( in ultimele 2 zile nu a avut nicio ejaculare) ...ma gandesc la acel lichid preejaculator. Am 18 ani. Ultimul cm a fost pe data de 27 martie. Multumesc.

7 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Riscul e omniprezent! Dece naiba nu va respectati partenera si nu o protejati?! Nu stiti ce e aia stress probabil, si va mai dau si banii afara din casa! Chestii de gen duc la probleme, discutii nasoale si de multe ori si la despartiri! ce relatie e aia fara a-ti respecta essential partenera?!

| UnBroken2016 a răspuns (pentru PsihoSex):

Ea e fata cu pricina, nu e baiatul.

| PsihoSex a răspuns (pentru PsihoSex):

Fata este Prima si cea mai responsabila de Sanatatea aparatului ei reproducator! Orice baiat care nu vrea sa te respecte si sa foloseasca prezervativul, trebuie refuzat categoric si facut doar Petting! Si spalat bine pe maini inainte!

| RAY a răspuns:

Daca nu ti-a dat drumul nu se poate simplu, la biologie ce faci? astea sunt chesti de generala fara suparare, si pisica mea stie ca daca e penetrata va ramane gravida

| Emilian65 a răspuns:

Da, este posibila o sarcina, din cauza lichidului perejaculator care poate contine spermatozoizi aducatori de sarcina nedorita.

| Oana92 a răspuns:

Exista cel mai mare risc...

| Maleficent001 a răspuns:

Exista un risc dar foarte mic, eu zic sa nu te ingrijorezi ...asteapta urmatorul ciclu menstrual si daca intarzie fa un test de sarcina