| alem a întrebat:

URGENT! FUNDA! Am si eu nevoiede declaratii de dragoste amuzante... dar sa nu fie scurte asa sun forma de compunere lunguta. va multumesc dau funda!

8 răspunsuri:
| Ina93 a răspuns:

Chipul tau in soare

Dulci comori ochilor mei se dezvaluie cand imi rasari in cale vesela si-nfloritoare, oricat de tomnatic raman in urma ta, de fiecare data ma regasesc sub privirile tale mai infierbantat de iubire ca niciodata, caci tu esti soarele care imi arde-n piept, tu esti ploaia de stele care-mi invaluie privirea, tu esti cofetaria de dulceturi pe langa care plutesc plin de dulcegarii pe buze, minune rebela, daca dorintelor mele nu poti sa te inlantuii, atunci in inima ta poarta-ma oriunde vrei...
Ce dulce esti... ce dulce esti... nemuritoare zana din povesti, nu din prea multe, de fapt numai din una, pe care visele mele-o asculta la inima ce le-o dicteaza-ntruna, cum nici pana acum cea mai deosebita putere nu ti-ai inteles, ce-o ai de-a-ndeplinii cea mai fierbinte dorinta din univers!

Cat sunt de prostut, hai rade te rog, zambetul tau imi transforma povestea-n realitate.

Esti o iubita speciala

Sunt multe femei frumoase pe pamant dar pentru mine orice femeie in comparatie cu tine e praf in ochi.
Sunt multe femei inteligente in lume dar pentru mine chiar si cele mai simple gesturi si cuvinte alte tale sunt de-a dreptul transcedentale.
Sunt multe femei harnice si ambitioase dar unde a ajuns iubirea ta nimic de pe acest pamant nu va mai putea ajunge vreodata, nici azi, nici maine, nici cand vom sti calatorii printre stele.
Sunt multe femei tandre si grijulii dar pentru mine ochii tai luminati de dragoste si dor imi sunt leagan pentru suflet.
Sunt multe femei romantice si pasionale dar mie un singur sarut al tau imi umple inima pana la refuz.
Sunt multe femei fidele si dedicate pana la sacrificiu dar e o singura inima pe pamant care bate numai de dragul meu si pentru ea si a ei fericire ochii mei privesc, urechile mele asculta si inima mea bate.

uite aicea mai multe
http://www.cadouridedragoste.ro/declaratii-de-dragoste/amuzante-haioase.php

| knoxfcsb a răspuns (pentru Ina93):

Frumostongue

| alem explică (pentru Ina93):

Amuzate va roog love struck

| Ina93 a răspuns (pentru alem):

Scrie pe googal si poate gasesti ceva...

| alem explică (pentru Ina93):

Nu gasesc crying(

| knoxfcsb a răspuns:

Numai luna poate spune
Cat pe tine te iubesc
Cate nopti si cate zile
Eu la tine ma gandesc

Te iubesc la nebunie
Ca pe-un tort pe farfurie
Te-as manca cu lingurita
Si ti-as saruta gurita

| Paduraru a răspuns:

Din clipa in care te-am vazut am fost sigur ca destinele noastre sunt menite sa fie impreuna.batting eyelashes