Cred ca am trecut cu toate prin asta la un moment dat si daca nu l-am visat cu fosta tot l-am visat cu alta. Ideea e ca aceste vise apar ca rezultat al unor framantari, temeri si ganduri mai putin placute pe care nii le facem peste zi. Ori s-a intamplat ceva si iti este teama ori pur si simplu e rezultatul momentelor in care esti geloasa sau stai ca pe jar din cauza lui. Toate acestea se aduna in subcontientul tau si noaptea el lucreaza dar asta nu inseamna ca se va intampla ceva. Tot ce trebuie sa faci e sa nu te mai gandesti aiurea si sa fii relaxata, atata timp cat e cu tine si pe tine te suna si te cauta nu ai de ce sa iti faci probleme dincontra trebuie sa fii draguta, finutza si calda ca sa nu-i lipseasca ceea ce a gasit la tine ai atunci e mai mult decat ok. Succes!
Pentru ca poate iti imaginezi lucruri rele, iar asta ar fi unul dintre ele.Si din cauza asta subconstientul tau lucreaza si visezi astfel de chestii.Nu trebuie sa crezi in asa ceva.
Ca esti o persoana geloasa sau invidioasa la aspect fizic pe cealalta fata. Women!
Visele sunt framantari ale subconstientului. poate ca ceva te-a facut sa te indoiesti de fidelitatea iubitului tau si acum gandurile tale se indreapta noaprea spre acele lucruri. asta nu inseamna insa ca ceva se va intampla sau s-a intamplat... incearca sa te gandesti, ai vreun motiv sa te indoiesti de pr tau? daca da incearca sa te lamuresti. desi visele sunt " interesante" nu mereu trebuie sa ti cont de ele...
Fiindca chiar te inseala. Ti-o zic eu, fiindca sunt, un fel de shaman, iar dupa niveul de energie negativa pe care o simt, cand citesc nickname`ul tau, denota faptul ca cineva din viata ta te inseala, si tind sa cred ca doar iubitul tau poate fi. Imi pare rau. Iti urez mai multa bafta pe viitor!
Poate pentru ca asta te preseza pe tine te gandesti ca poate te inseala ca foste iubita, vorbeste cu el si spune'i ce ai visat
Dupa parerea mea.cred ca in viata reala iti este frica de acest lucru.sa nu se intample.si subconstientu lucreaza!
Relaxeaza-te ca nu te inseala...esti tu stresata si iti e frica sa nu te insele.
Anonim519 întreabă: