| Brotacel12 a întrebat:

URGENT, m-am despartit de prietena mea din 2 chestii, dar dupa ce ne-am desp, m-am impacat cu alta fosta ca sa o uit pe aceasta, dar am ajuns sa vorbesc cu fost iubita, si am aflat ca acele 2 chestii din care ma despartisem de ea, puteam sa le rezolv, acum nu stiu ce sa fac, nu imi place de fata cu care m-am combinat, si tot la fost tin, enorm, dar nu stiu daca m-ar mai ierta, sfaturi, pareri, critici, totul e bine venit!

Răspuns Câştigător
| Vvistula a răspuns:

Vorbeste cu ea daca vrei sa te ierte si explica-i motivul pentru care te ai pus cealalta, lucrurile se rezolva prin dialog, o s ajungeti la un comsimtamant si vezi daca iti permite o reinviere a relatiei sau nu Dumnezeu sa te ajute si sa iti dea putere in lupta pentru iubire

4 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Esti Stefan Gheorghidiu din "Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi" - D-zeu sa te ierte, om lud ce esti!
N-ai decat sa inveti din prostiile facute, sa nu le mai repeti!

| Doub a răspuns:

Ii spui adevarul.

| SkyPilot a răspuns:

Mergi la ea, ofera-i o floare, spune-i ca tot pe ea o iubesti, ca iti pare rau si ca ai vrea un nou inceput cu ea.

| Paul_Paul_1997_qUrm a răspuns:

E simplu frate, daca ea te iubeste, te iarta. Nu are rost sa-ti scriu romane aici pentu o funda laughing.