| NiculaiMarianTraian a întrebat:

URGENT! MULTE RASPUNSURI Salut! Sanatate! Pe 6 februarie am vrut sa vad cum se simte neprotejat, am introdus penisul odata in vagin si nu am ejaculat dar eram ud de la excitatie si am recomandat ca partenera mea sa ia pastila de aa doua. Ultima menstruatie a fost pe 26 ianaurie si a tinut 5 zile. De 2-3 zile are simptome premenstruale dureri de burta( crampe), dureri de spate si cosuri? Asta ar insemna ca menstruatia ar putea fi pe drum? Exista sanse de sarcina? Va rog frumos sa imi raspunde ti chiar daca am mai pus o intrebare asemanatoare acum cateva zile! Va multumesc inca odata si multa sanatate!
Utilizator

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Esti medic ca sa recomanzi? Vă jucati de-a sexul.
Pastila de a doua zi nu se ia ca pe Orbit.
Ii poate aduce dereglari hormonale pe o perioada lunga.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Menstruatia e pe drum dar s-a oprit la vamă sa plăteasca taxele laughing du o la medic desteptule stai sa intrebi ca fraierul aici.

| sierra1 a răspuns:

"am introdus penisul odata in vagin... Exista sanse de sarcina?"

evident că DA!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Tu nu recomanzi pastile nimanui, ca nu esti medic!
A luat o bomba hormonala, totul e dereglat acum!

Pastila de a doua zi
Contracepția de urgență are dezavantajele ei: dereglarea menstruației, sângerări neregulate în următoarea lună, greață etc. În limite de siguranță, studiile spun că se poate administra maxim de 2 ori pe an.

Sa faca un test de sarcina la 3 saptamani dupa actul sexual neprotejat, cand va fi detectabila prezența hormonului hCG (Gonadotropină corionică umană) în urină.

Pe viitor, protejeaza-ti partenera folosind prezervativ. O protejezi de sarcini nedorite si va protejati amandoi de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-la-baieti