| Nooooooonameee a întrebat:

Urgent! Prietenul meu este departe de mine, eu sunt din Cluj iar el din Huiedin. Eu nu prea merg la Huiedin si nici el nu vine la mine. Parintii mei nu stiu ca am un prieten. La Huiedin avem niste rude si mai mergem la ei, acolo l-am cunoscut. In fiecare seara, cand eram la Huiedin ieseam cu niste baieti si m-am combinat cu unu. Tata a aflat ca am ceva cu el dar nu stie sigur. El peste 1 an vine la Cluj. Intrebarea mea este: sa mai stau cu el sau sa ma despart? il iubesc si el pe mine crying

Răspuns Câştigător
| ℓσνє a răspuns:

Eu spun sa-l lasi...
Am patit la felwinking!
Tata a afla si s-a suparat rau pe mine... baieti sunt multi. Parinti decat 2.
O sa-l uiti, si plus ca daca tatal tau ar afla stii cum sunt ei cu... "fetita" lor.

3 răspunsuri:
| Andreea1090 a răspuns:

Eu spun ca in wikeend, sau in zilele in care ai tu timp, sa le spui parintolor ca vrei sa te duci la rudele tale din Huiedin si vei sta acolo cateva zile. Sper ca te-am ajutat! Funda?

| Nooooooonameee explică (pentru Andreea1090):

Faza e ca nu vreau tata sa baniuasca ceva, si nu mergem la ei, nu ne prea intelegem bine si tata in wikend este ocupat, mai tot timpul

| Andreea1090 a răspuns (pentru Nooooooonameee):

Daca nu te intelegi prea bine cu tatal tau si vrei sa-ti dea voie sa faci orice, ar fi bine sa faci tot ce e pe placul lui si vei face asta cand este liber.