| kjhshejwkks a întrebat:

URGENT
Recent am descoperit ca pielea de pe capul penisului ar trebui sa fie retractata, iar a mea nu este. Am 15 ani(1.73 57kg) si penisul de 15 cm. Pot mentine o erectie si ejaculez normal. Ma masturbez de vreo 3 ori pe saptamana. Am metabolism rapid, grasimea de 6% si sunt relativ musculos pentru ca sunt sportiv. Poate sunt eu prost, dar daca asta chiar e o problema, as vrea sa stiu ca sa le pot comunica parintilor mei. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| LionTrap a răspuns:

Eu nu sunt un doctor ma daca e putin nai nicio treaba daca ai ar putea fi vorba de o fimoza, definita prin incapacitatea retragerii complete a preputului la baza glandului manifestata atat la copii cat si la adulti. se intalneste in afectiuni genitale( balanita, inflamatie a mucoasei glandului penisului datorata unor paraziti, microbi, mici traume mecanice sau chiar igienei precare), in malformatii datorate anumitor traume sau leziuni;
se indica un consult urologic, pentru eventuale investigatii biologice, un tratament pe baza de unguente locale, in functie de caz interventia chirurgicala; se indica largirea treptata a preputului.

6 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Nu e o problema decat daca vrei sa faci sex. Suna ca un caz de fimoza care se poate rezolva cu o operatie relativ simpla. happy

| mihai69 a răspuns:

Pielea de pe gland NU trebuie să STEA retractată, ci doar să se retracteze ușor, indiferent dacă penisul e erect sau nu.
Dacă (pe românește) îl poți beli fără vreo urmă de disconfort, e irelevant faptul că sta cu sau fără „căciuliță" după aceea.winking

| Dumy1717 a răspuns:

Ar trebuii sa consulti un medic, nu cred ca e ceva grav

| mikeyp a răspuns:

Am aceeasi problema, mergi la un chirurg, si iti taie pielea aia