| BitKode a întrebat:

URGENT! Salut TPU.Am iubit o fata care cred ca si ea ma iubea, dar nu a vrut sa avem o relatie.O iubesc enorm de mult, ea este in clasa cu mine iar acum cateva zie au venit unii pe la scoala si ea statea numai cu ei.Aia sunt cu 2 ani mai mari iar unul dintre ei a fost prietenul ei.I-am spus mai demult cat tin la ea si ea a spus ca sunt foarte dragut! Am vazut cum il lua pe ala in brate si i-am zis ca poate sa uite ce i-am spus (ca o iubesc). Acum vreau sa o uit.M-am apucat de kick boxing si am inceput sa asculta muzica gen parazitii si bug mafia.Ce sa fac? Cand m-a itrebat pe facebook ce fac i-am spus ca bine.A spus ca e putin cam suparata pe mine ca i-am zis sa uite ca o iubesc.Eu tot o iubesc dar sunt si furios pe ea. Funda

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

Fratioare trezeste-te, pasarica asta face misto de tine. Daca te iubea, accepta sa aiba o relatie cu tine, in momentul in care i-ai spus ca o iubesti. Daca te iubea, nu statea cu aia care spui ca au venit la scoala. Daca te iubea, nu il lua pe ala in brate. Ea face jocul asta nesimtit, pentru ca se simte bine vazandu-te cum salivezi dupa cooru' ei, o face sa se simta importanta. Spunea una mai sus ca poate incerca sa te faca gelos. Pai ce justificare sa aiba sa te faca gelos, in conditiile in care tu nu i-ai gresit cu nimic si i-ai spus ca tii la ea? Daca vrea sa te faca gelos, inseamna ca nu e altceva decat o catea perversa si sadica. Eu zic sa nu te impaci cu ea, pentru ca nu merita sa investesti sentimente in ea si te va face sa suferi.

| BitKode explică (pentru wildthing):

Mersi frate! M-ai trezit la realitate, mai bine nu, o sa raman in continuare cu antrenamentele de k1 si poate cine stie, o sa gasesc si una buna pentru mine.Mersi inca o data.

10 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Foarte frumoasa povestea ta, dar nu am inteles intrebarea.

| BitKode explică (pentru neutrino):

Intrebarea e daca sa ma impac cu ea sau nu.

| TerenteFTW a răspuns (pentru BitKode):

Sa te impaci cu ea? Doar daca veti ajunge sa aveti o relatie, altfel vei ajunge in "friend-zone", iar tu avand sentimente pentru ea, te va distruge chestia asta, sentimentele nu dispar pur si simplu.
Daca ea nu va vrea o relatie cu tine, asta e, cel putin ai incercat, dar distanteaza-te de ea pentru ca altfel iti vei face rau

| Exilee a răspuns:

CUnosc acest gen de fete! Fii sigur ca cel mai probabil i-a dezvaluit acelor baieti sentimentele tale. De fapt, cel mai bine este sa ramai in relatii de amicitie sau pur si simplu o ignori pentru ca apoi te vei izola intr-o "lume interioara" ( guvernata de conceptiile talehee hee )

Oricum, apuca-te de invatat si gaseste-ti o fata care sa fie cat de cat cu capul pe umeri. happy

| Florenta16 a răspuns:

Nu ai facut bine ca i-ai zis sa uite ca i-ai zis ca o iubesti. Crede-ma, ca in sinea ei, chiar daca nu recunostea sau nu voia sa iti zica, pun pariu ca ii place si o face sa se simta bine faptul ca o iubesti.
poate s-a pus in bratele baiatului ala doar ca sa te faca gelos, si in plus poate ca ea asteapta sa faci primul pas, si tu astepti ca ea sa faca primul pas.
Cere-i o intalnire, si la sfarsitul ei se va clarifica totul.
Mai lasa boxul si muzica aia, pentru ca voi baietii va bagati singuri in depresii cand sunteti respinsi sau asa.
Bafta!

| motan444 a răspuns:

Daca asculti parazitii aculta in esenta nu invata prostiile si injuraturile de acolo ci incearca sa pricepi mesajul transmis cat despre fata ia-o mai usor tu esti de vina aici incearca sa nu mai fii asa gelos ca doar nu e iubita ta ca sa reactionei asa, fii barbat si spune-i ca iti pare rau si ca ai dori sa te revansezi fata da ia la un film sau cafea sau su sau prajiturica ce vrei tu
multa bafta

| BitKode explică:

Multumesc pentru raspunsuri, deci mi-am dat seama ce fata e, o sa o las in pace, nu stiam ce sa aleg inima imi zicea sa merg mai departe si sa am o relatie cu ea, iar creierul imi zicea ca isi bate joc de mine.Mai bine singur, trist, dar fara ea, decat sa sufarwinking

| elena445 a răspuns:

Bun in ce clasa esti si nu e bine ca i-ai zis sa te uite pentru ca ea incearca cred sa faca pe inadorabila trebuie sa ai rabdare cu ea pentru ca ii este rusine poate sa stea cu tine normal si sta cu alti cu care nu are nimic si voi baietii sunteti la fel sunteti rusinosi poate nu toti si doar unii si daca vrei sa o uiti nu cred ca poti pentru ca o iubesti. Trebuia sa ai rabdare si sa te apropii de ea in fiecare zi.

| Ema113 a răspuns:

Hei! parerea mea e ca n-ai procedat tocmai bine.Nu e o solitie buna sa o minti.Eu zic ca ar fi trebuit sa discuti mai serios cu ea pe tema asta si sa fi incercat o perioada sa fiti mai apropiati, caci pe urma v-ar fi fost mai usor sa incepeti o relatie.Sti? ...atunci cand cineva te respinge intr-un fel sau altul, incepi sa nu mai ai incredere in persoana respectiva, de aceea, faptul ca nu ai vrut sa aveti o relatie sau macar sa incercati a facut-o sa creada exact opusul a ceea ce simti tu, sau mai degraba ca esti cam imatur! Ce a facut ea era doar o modalitate de a te face sa o vrei mai mult si sa-ti dau seama ce pierzi! Si muzica nu e o solutie.Incazul in care nu poti indrepta ce ai facut trebuie sa accepti ca ai gresit si sa incerci sa te corectezi, sa te maturizezi.In cazul in care mai ai o sansa profita de ea si spune-i adevarul! Succes! happy

Întrebări similare