anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Urgent! Si va rog nu incepeti cu prediciwinking! Deci..Am facut dragoste cu prietena mea..Nea luat valu si nu aveam prezervativ.Ea era virgina..Si vreau sa stiu daca poate ramane gravida..Eu nu mi-am dat drumu in ea..Si nu am penetrato destul de adanc..Si mai are cateva zile pana la ciclu in jur de 4-5. Poate ramane gravida inainte de ciclu? Daca ii vine ciclul mai ramane gravida? Astept raspunsuri cat mai repede va multumesc

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| JustYourLove a răspuns:

Sincer, eu nu cred ca e insarcinata.thinking dar exista un procent fffff mic ca ea ar putea fi insarcinatabig grin. alta data aveti mai multa grija:d.:*:* sper sa fie totul okwinking

| adutzwtaw98 a răspuns:

Felicitari vei deveni tatic! pot sa fiu eu nasu /?

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Da, poate rămâne însărcinată chiar dacă a fost primul contact sexual ( şi chiar dacă nu ai ejaculat în ea, sau dacă nu ai penetrat-o foarte adânc )!

În cazul în care nu folosiţi prezervativul, CHIAR dacă nu ai ejaculat în ea, EXISTĂ un "risc" ( de sarcină ) mai MIC - datorat lichidului preseminal, care POATE conţine spermatozoizi!

Lichidul preseminal este un lichid care iese cu "ceva" timp înainte de ejaculare şi POATE conţine spermatozoizi - numărul lor DIFERĂ în funcţie de mai mulţi factori : nivelul de excitaţie ( înainte de a ejacula ), un eventual sex oral practicat înainte de penetrarea vaginală, etc. - şi POATE produce sarcină ( mai ales dacă se afla în perioada fertilă )!

Acum depinde şi de parteneri, de motilitatea spermatozoizilor, etc! Deci, RISCUL de sarcină ar fi ( aşa cum spuneam mai sus ) de 10-15 % - şi se datorează acelui lichid preseminal!

Pentru alte detalii, poţi vedea articolul de la linkul : http://www.mamicamea.ro/......eptie.html

Şi da, poate rămâne gravidă înainte de ciclu, deoarece mai ales că era virgină, cred că avea ciclu neregulat - iar dacă diferenţa între cicluri era mai mare ( şi varia mai mult de la o lună la alta ) e posibil ca să se fi aflat în perioada cu fertilitate ridicată - deci şi riscul de sarcină e mai mare!

| neutrino a răspuns:

Da si da.

| Azµre a răspuns:

Da există riscul unei sarcini, atâta timp cât nu folosiți prezervativ sau anticoncepționale. Metoda calendarului nu e sigură diferă de la persoană la persoană, orice modificare în organism duce la o dereglare hormonală ce poate instala o sarcină chiar dacă după metodă nu ar trebui.
Să zicem ca sunt șanse de 0. 0005% în cazul tău. Așa că data viitoare prezervativ.