| pandaaa_1350 a întrebat:

URGENT!happy Sunt intr-o relatie cu un baiat de 4 luni, eu in decembrie fac 15 ani... acesta se tot roaga de mine sa ne culcam impreuna. eu una cred ca este o varsta fragila... dar vreau sfaturile voastre urgent sad Help!sad

Răspuns Câştigător
| Kerryn a răspuns:

Draga mea, te rog frumos sa nu te grabesti cu aceasta decizie! Trebuie sa te gindesti foarte bine la acest lucru, si mai am si o intrebare, TU ESTI PREGATITA DE ACEST PAS? dupa cum vad " eu una cred ca este o varsta fragila" nu esti. Deci nu te culca cu el. Vei avea timp inainte nu-ti face griji. By the way citi ani are el? Ai incredere in dnsu? Cum merge relatia? Sunt mii de intrebari care trebuie sa ti le pui si sa raspunzi la ele.
OK, sa spunem ca vei face pasu pentru el, pentru iubire care eu porti, dar nu o vei regreta? daca o vei regreta va insemna ca nu a meritat! vei avea remuscari toata viata! Acel moment, in care vei fi gata de asa relatii, nu vei fi nevoita sa intri pe siteuri si sa intrebi ce sa faci, ci pur si simplu ai faceowinking
Si abia ai 14 ani, gandeste-te si la urmari! stii bine ca cu chestia asta nu-i de joaca!
.
.
. Prima data e ceva, ce trebuie sa fie de neuitat, nemaipomenit si cel mai important lucru sa fie cu persoana iubita, in care ai 100% incredere. Eu iti spun sa nu faci pasu pin cind nu vei fi foarte, mega sigura!
Uite incearca sai explici ca nu esti gata pentru asta, ca mai ai nevoie de timp, pentru a te pregati emotional. Daca te iubeste cu adevarat va intelege, si oricum dupa mine sexul nu e cel mai important lucru intr-o relatie. Poate da dar nu la asa virsta.
Succese;*

21 răspunsuri:
| Papusik a răspuns:

Daca tu nu vrei n-o face.
Iar daca iti cere asta nu crezi ca vrea adoar sex de la tine?
Daca te-ar iubi ar fi disponibil sa te astepte pana o sa vrei si tu.
Si totui 4 luni crezi ca poti avea 100% inceredere in el ca nu se va lauda prietenilor etc?
E viata ta, oricum faci ce vrei nu putem sa iti zicem noi fa-o sau nu o fa.

| Intelligence a răspuns:

Nu te culca, daca te iubeste te asteapta! Nu fa prostia asta `!

| Allrc24 a răspuns:

Nuuuuuuuuu sa nu faci asta

| CandyES a răspuns:

Daca tot insista si pune presiune pe tine ai putea spune un Nu hotarat! sa-si deie si el seama ca nu glumesti, daca cere motive, nul minti! ii spui ca esti prea mica, ca nu esti pregatita din punct de vedere psihic, si daca dorewste sa faceti un petting dar nu mai mult. Insa mai exsista cazuri in care poate iti e frica sa ii spui in fata deoarece crezi ca il vei pierdehee hee, ia gandeste-te unpic ce vei pierde? o persoana care a stat langa tine numai pentru sex! pentru ca daca te va lasa inseamna ca doar asta a contat happy.

| Eღilia62 a răspuns:

Nu face asta! Am fost si eu in aceiasi situatie si ne-am despartit pentru ca l-am tot refuzat.Plus de asta probabil ca si el are tot 15.La varsta asta nici nu prea are cu ce sa f**a.

| enverhoxha a răspuns:

Femeile se culcă cu bărbaţii doar fiindcă ei le roagă frumos? Ce fiinţe serviabile!

| GeoloveTwilight a răspuns:

Nu e vorba ca este o varsta fragila. ESTE evident ca tu nu iti doresti asta, deci nu esti pregatita. Si poate nici nu il iubesti. Nu te grabi. Nu s-au terminat baietii...hai, succes!

| GeoloveTwilight a răspuns:

EMILIA62:un om inteligent a spus odata:nu conteaza marimea, ci ce stie sa faca cu ea. Alt om inteligent a mai spus desigur: Chiar nu conteaza cati ani are... ai fi uimita sa vezi cat de mare o au baietii din ziua de azi! rolling on the floor)

| bella_5744 a răspuns:

Eu una iti recomand sa nu o faci, dupa doar 4 luni.lasa-l sa astepte ca oricum esti prea mica si in primul rand si daca ai fi mai mare ce e atata graba. Poate el doar asta vrea de la tine si de asta se si grabeste asa, vrea sa faceti sex si gata, iti zice pa.Eu zic sa nu cazi in plasa acestui baiat.Fa asta numai daca simti tu si cu cine merita nu cu cine e disperat. pooop

| amydya a răspuns:

Sunteti abia de 4 luni impreuna.mai asteapta.si tu esti inca mica.ai tot timpul la dispozitie sa faci sex.mai incolo poate o sa iti para rau:-s

| mirabela26craiova a răspuns:

Buna.Pai sincer parerea mea este ca chiar este o varsta fragila. Daca tine la tine cu adevarat poate sa astepte pana esti pregatita si pana esti hotarata.Bafta:*

| Catalinaaaa_4517 a răspuns:

Buna`, si eu sunt in aceeasi situatie ca tine`laughing. Vb` cu el si spune`i ca esti prea mica si relatia` voastra este de prea scurt timp`. Spune`i sa mai astepte` pana va cunoasteti mai bine` :*. Sper ca te-am ajutat putin :*

| ramona_9439 a răspuns:

Nu te culca. Esti cam micuta. Sau culcate dar nu fa sex.

| Missperfect a răspuns:

Eu in locul tau i-asi spune ca va cunoasteti de prea putin timp si inca nu esti pregatita daca te iubeste o sa te astepte pana vei fi pregatita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu face chestia asta! Te rog eu! Nu.Cum asa n`ai nici 15 ani? Stai cuminte, mai ai ani buni de asteptat pana vine mom` potrivit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baiat de patru luni straight face? Mai suge de la san sau a trecut la biberon?

| MeetTheMonster a răspuns:

Voi alegeti nu noi. o faci cand vrei nu dupa cum spun parintii

| StEfSySu a răspuns:

Sa nu cazi din prima noapte rolling on the floor

| VladHd a răspuns:

Esti inca la o varsta fragila si ar trebui sa ii explici ca asta este prea repede si ca nu esti preagatita si el daca nu intelege atunci inseamna ca nu te merita si ca mereti ceva mai bun sper ca ti-am fost de ajutor happy

| VladHd a răspuns:

Este inca o varsta fragila pentru asa ceva si ar trebui sa ii spui ca nu esti inca pregatita si el daca nu intelege inseamna ca nu te merita si ca meriti ceva mai bun sper ca ti-am fost de ajutor happy

| TheOne2 a răspuns:

Futai pana la moarte laughing