| lolitaa a întrebat:

Urgent :!:!:!:! sunt satena si vreau sa ma decolorez tot capul sa ma fac blonda ce ziceti exista riscuri?

Răspuns Câştigător
| cristal_7578 a răspuns:

Da.iti arzi parul, nu o sa mai aibe stralucirea dinainte, o sa fie si aspru, o sa-ti cada si parul mai mult, mai bine te gandesti la alta schimbare de look...

8 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Da straight face arderea paruluiwinking

| deutza a răspuns:

Paithinking eu zic daca tot vrei sa te faci blonda dupa ce te-ai decolorat vopsestete pentru ca blondul ala nu e frumos.crede-ma vorbesc din experienta. si riscuri sunt, o sa iti cada parul mai mult + ca mmereu va trebui sa te decolorezi si sa te vopsesti la radacini

| Casiana a răspuns:

Nici tu nu citesti categoria?

| Lora a răspuns:

Exista riscul de a-ti iesi un portocaliu daca te decolorezi singura acasa si crede-ma n-o sa-ti placa am facut si eu candva prostia asta, vorbesc din experienta proprie

| carollina a răspuns:

Mai bine fa-te cu kallos vopsea 10F, mie din saten mi-a iesit blond blond am tinut-o 1 ora in par deci fara decolorant, succes
PS. aveam un saten mediu la par nu era inchis

| Byencutzz a răspuns:

Exista riscuri sa devi portocalie o fata s-a dec a sta cu aia in cap 1 ora 2 nu ai stiu si s-a vopsit blonda si cand s-a claiti a iesit din baie ca un morcov portocalie aolo ce-am mai ras si ce-a mai plans ea... mie imi plac mult brunetele dabi ast sa ma fac mai mare sa ma fac si eulaughing) acum am un castaniu inchid dar totusi. app succes:*

| Byencutzz a răspuns:

Ops am inteles bruneta scuzeblushing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.happy am si eu o intrebare.thinking .mi-am decolorat parul in urma cu 2 luni.iar intre timp .m`am vosit de 3 ori.ca sa`mi iasa culoarea dorita.dar nimic.sad as vrea ceva mai deschis .(mi`e un roscat spre blond ?) am fost si la salon.dar tot nu mi-a iesit cum am vrut.dar nu vrea sa ma tot vopsesc in fiecare luna pe tot parul .de aceea m`as decolora sa nu mi se mai duca vopseaua .am cerut mai multe informatii.dar care nu m`au lamurit.problema e ca imi cade parul si nu stiu ce sa folosesc.ce sa fac.ma mai pot decolora odata ? astept raspun :X .multzumesc anticipat`! :X