)) Dneee
Copchile nu esti intreg.
So...
Daca spune " da " e gagica-ta, nu trebuie' sa-i zici ceva, fapte.
O iei in barte, o saruti, o si pipai [ mai incolo ] din astea...
Vine de la sine, nu trebuie' sa-ti faci listuta cu ce sa faci si sa te uiti pe ea cand nu se uita fata.
Mari probleme ai tu! Dupa ce iti raspunde ca "da" sarut-o! Sau surprinde-o cu ceva ( ia-o in brate, sarut-o pe obraz) O sa ii placa mai mult de tine! Sau spune-i ceva de genu : M-ai facut cel mai fericit, Mi-ai luat o piatra de pe inima cand ai zis DA... etc!
) hai ma... nu pot ce naiba zau acum cum sa o surprind mai bine sa nu ii zic ca mi-a luat piatra de pe inima etc...
Buna! ii poti spune : Vrei sa iesim astazi la biblioteca la ora **?, Ai dorii sa mergem la un suc?, Haide sa mergem la mall maine sau astazi..etc. Sper ca ti-am fost de ajutor { Funda please}
scuze :-s dar nu dau funda pentru raspunsul ala
Alexandru,calmează-te.Se vede că o placi foarte mult,dar fii mai calm.
Spune-i ce-ţi vine pe moment, ce simţi. Sărut-o, îmbrăţişeaz-o, spune-i lucruri frumoase.O cunoşti cât de cât şi presupun că ştii ce ar surprinde-o, ce o să-i placă!
Succes
:-D deci faza e ca eu o cunosc ( ne cunoastem binishor unu pe alutl )
dar Problema e ca... nu stiu cum sa iti zic, parca imi intra fluturi in burta
cand ii zic si ma enerveaza,,,,
Serios acum
E natural , dar eşti tare scump.
Ţi-am spus. Încearcă să te calmezi. Dacă acceptă, mulţumeşte-i şi invit-o după ore la un suc, la o plimbare.
Dacă crezi că e prea devreme să o săruţi pe buze din prima, sărut-o pe obraz.
O să aprecieze!
Succes Alex şi curaj.Dă-i încolo de fluturi
Nu stiu... ma rusinez adicka, tu daca ai mai avut iubiti cum sau ce ti-au zis la prima data?
! all... NU am inteles bine din raspunsuri-le voastre fiti mai clari
adica Voi imi ziceti asa? '' deci eu ii zic daca vrea sa stea cu mine, apoi daca fata zice DA! eu sa o iau in brate sa o sarut? ''
P.S aveti si alta opinie sau doar asta?
Mda.Ii spui cva..Gen:,,Serios''? :O Si.p urma daca zice ca da...Ii spui ca daca e vb p mess. Vei reusiii
Spuneai ce ai in cap. Cat de fericit esti. Pentru ca o sa-si dea seama ca a contat raspunsul ei. Funda?
Spune-i exact ceea ce simti si gandesti cred ca asta vrea sa auda si ea de la tine..hmmmm, tu ce zici?
anonim_4396 întreabă: