Din cate spui tu n-are cum sa fie, dar e bine un control la ginecolog!
A fost virgina? Cu atat mai mult ar trebui sa mearga!
Mergeti la altul ca sa nu afle ai ei
Da,era virgina si am auzit de la prieteni ca e normal ca dupa primul act sa intirzie menstruatia.Insa Miine e deja a 8-a zi
Ea ar trebui sa stie mai bine chestiile astea, dar eu zic sa gasiti un ginecolog si sa va duceti, eu n-as putea sa stau cu gandul asta
Cum zicea cineva, dă în ea ca surdu n tobă. vai de voi cu sexul vostru cu tot, fi var sexul de rîs.
Daca spui ca nici nu ai ejaculat, ca te-ai si protejat si ca a facut si cateva teste de sarcina si au iesit negative cel mai probabil este vorba de o dereglare hormonala si nu de o sarcina.
In cazul in care ciclul menstrual este unul regulat de circa 28 de zile, din descriere rezulta ca sexul a avut loc exact in perioada ovulatiei. Fara un un test de sarcina de incredere care sa fie efectuat corect nici nu medic ginecolog nu v-ar putea da un raspuns concret. Din acest motiv deoarece nu aveti incredere in testele de sarcina efectuate acasa singura solutie ramasa este cea de determinare a hormonului de sarcina hCG in sange printr-o analiza efectuata intr-un laborator de analize medicale.Aceasta analiza se poate face dupa trecerea a minim 8-10 zile de la data ovulatiei sau de la data sexului in cazul in care sexul s-a petrecut dupa data de ovulatie.Este metoda care niciodata nu da gres avand o acuratete/precizie de peste 98% intotdeauna.Multa sanatate.
Cat dureaza primirea rezultatelor? Sau le pot primi imediat?
Rezultatul se obtine in maxim 24 de ore.
Daca actul sexual a fost protejat si nu ai ejaculat in ea nu poate fi gravida. Intarzierea ciclului poate fi din cauza reactiei organismului ei in urma primului act sexual. Testul se face la 21 de zile de la ultimul act sexual.
In aceeasi postura am fost si eu.mie mi a intarziat 10 zile. daca nu are simptome si a facut teste e in regula, nu va panicati. Trece prin perioada cand i se schimba organismul. Sa isi descarce pe telefon calendarul si sa tina cont de el,.
anonim_4396 întreabă: