| Ela_Elly_1986 a întrebat:

URGENT! VA ROG CITITI! Buna tuturor! Imi place de un baiat foarte mult, am un cont de facebook fals in care am poze cu o fata foarte frumoasa. Și i-am spus ca e verisoara mea(nu e) ca sa pot sa vad ce posteaza si
sa vad daca are iubita,dar vanessa(contul de fata fals) s-a combinat cu el. Acum nu stiu ce sa fac, pentru ca eu imi doresc foarte mult sa ma combin cu el. Eu ma gandeam ca sa ma ajute o prietena la o chestie: sa ne punem provocari,dar pe bani. Iar colega mea sa ma provoace pe mine sa il sarut, daca nu îi dau 10 lei. Si asa il pot saruta, macar pentru o singura data.Va rog sa ma ajutati, eu sunt un pic cam grasuta, si din dragoste am slabit vreo 10 kg pentru el.

Răspuns Câştigător
| Ora411C a răspuns:

Păăăi.Ce ai făcut tu e ceva nebunesc, încearcă să îi spui dacă nu în față, pe facebook ceea ce simți, dar mai indirect așa. Și mie mi se pare că devine o obsesie pentru tine, mai ales ca vrei sa il saruti fara sa fie ceva intre voi...mno,eu iti urez bafta. Pupii!

3 răspunsuri:
| Girlslovelife19 a răspuns:

Draga mea, ceeea ce ai facut tu e un joc pueril. Nu stiu cati ani ai, dar ai facut o prostie. Se vede ca sunteti copii, altfel nu faceai conturi false de facebook si nu aveai asemenea idei. Daca il placi, spune-i in fata e sansa ta la fericire.Lasa vrajeala ieftina cu conturi false, etc. Spune-i in fata si vezi ce iese. Daca nu risti nu castigi.

| NameHarris a răspuns:

Eu in locul tau mi-as vedea de scoala.Fac pariu ca nu ai mai mult de 14 ani la ce idee ai avut sa-ti faci cont de facebook fals si ala sa se combine cu o persoana pe care a vazut-o doar pe Facebook

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Scuza-ma dar e frumos ce faci? Cum sa te bagi in relatia verisoarei tale?