Ok vad ca, cam te-ai suparat Dar totusi lasa-ma sa-ti spun niste lucruri : daca stii cu siguranta ca inca nu te place nu trebuie sa-i dezvalui sentimentele pentru ca nu prea vei avea sanse. Sfatul meu este sa o inviti la o cafenea insa nu doar voi 2 mai multi, spune-i sa i-a si o prietena sau mai multe prietene, iar tu ia un prieten sa nu fii singur stresat acolo. Deci stiu ca probabil ti se pare un pas foarte serios te gindesti deja la ce vei vorbi sau cum e posibil s-o impresionezi in cercul vostru de amici. Comporta-te liber si incearca sa fii increzut in sine, imbracate in ceva care te face sa te simti liber. Chiama un prieten vorbaretz in caz de tacere. Pregatesteti unele intrebari sau subiecte din timp la urma urmei daca iti este frica : ca de exemplu cea mai facut in aceasta perioada cit nu ai fost in tara ce s-a mai schimbat imprejur inventezi tu ceva eu nu iti pot spune multe subiecte pentru ca nu iti stiu total situatia. GOOD LUCK si nu o pierde,, ve-i regreta amarnic mai tirziu
Pana la urma aveati 12 ani acu ai 16 s.a mturizat si ea sau poate ca nu a luat asa in serios ca tine relatie aia.
Ceva imi spune ca nu esti tu atit de experimentat cum te lauzi. Dar caz ca al tau am avut,, in cazul meu s-a terminat fara Happy End. Chiar daca iti voi spune sun-o, afla-i numarul de telefon, dezvaluei sentimentele, intilnitiva la o cafenea tu nu vei face aceste lucruri pentru ca cit n-ai fi tu de experimentat esti prea TIMID in privinta ei. Dar daca nu te place? Daca speri la ceva ce nu exista? 3 ani frate, in cazul meu fata care ma placea (si evident o placeam) ma uitat intr-o vara dar la tine 3 ani, hai sa fim seriosi. De fapt totul e posibil cit exista sentimente, afla daca inca te place : ai doua variante : ii spui ca o placi pe internet astfel iti va fi clar daca te place sau nu sau vorbesti cu ea oral analizind limbajul trupului : http://godessdiana88sex1.blogspot.com/......ne-ca.html (INDICII CA TE PLACI) daca inca au ramas sentimente totul va veni de la sine GOOD LUCK
Eu nu vreau sa ma refer la faptul ca ea ma mai place inca da stiu e mult vreau sa incerc sa o cuceresc. Apropo nu am de ce sa ma laud fiindca nu ma cunoaste absolut nimeni te pe acest sitte mersi de raspuns
Ok vad ca, cam te-ai suparat Dar totusi lasa-ma sa-ti spun niste lucruri : daca stii cu siguranta ca inca nu te place nu trebuie sa-i dezvalui sentimentele pentru ca nu prea vei avea sanse. Sfatul meu este sa o inviti la o cafenea insa nu doar voi 2 mai multi, spune-i sa i-a si o prietena sau mai multe prietene, iar tu ia un prieten sa nu fii singur stresat acolo. Deci stiu ca probabil ti se pare un pas foarte serios te gindesti deja la ce vei vorbi sau cum e posibil s-o impresionezi in cercul vostru de amici. Comporta-te liber si incearca sa fii increzut in sine, imbracate in ceva care te face sa te simti liber. Chiama un prieten vorbaretz in caz de tacere. Pregatesteti unele intrebari sau subiecte din timp la urma urmei daca iti este frica : ca de exemplu cea mai facut in aceasta perioada cit nu ai fost in tara ce s-a mai schimbat imprejur inventezi tu ceva eu nu iti pot spune multe subiecte pentru ca nu iti stiu total situatia. GOOD LUCK si nu o pierde,, ve-i regreta amarnic mai tirziu
Uite omule... poate e prima ta dragoste. si amintirile tale pot fi o piedica. se spune ca prima dragoste nu se uita. incearca sa nu te gandesti la ce a fost in trecut si incearca sa te bazezi mai mult pe incredere. imagineazati ca acum o cunosti prima data
Poate faptul ca nu e ca toate celelalte iti place asa mult la ea. Faptul ca e indiferenta te face sa o vrei mai mult. Sau poate ea nici macar nu stie ca tu inca o placi(din moment ce nu i-ai dat de inteles asta) si de aceea nu face nicio miscare. Mai caut-o pe fb, fa rost de nr. ei si spune-i ca vrei sa va vedeti. Cand va intalniti spune-i tot fata in fata si vei vedea daca sentimenul e reciproc.
Ma-m gandit la asta si mi-e frica ca o sa ma refuze si nu imi place sa fiu refuzat
Probabil mie imi este frica ca daca ma va refuza daca incerc sa ii zic din prima sa ne intalnim nu voi mai avea sanse la ea oare trebuie sa o impresionez sau?
Fii tu insuti. Nu trebuie sa o impresionezi cu nimic. Daca te place, simpla ta prezenta va fi de ajuns sa o impresioneze. Daca te refuza, asta e. Nu se sfarseste lumea cu un refuz . Dar nu sari pe ea din prima. Ia-o usor, intalniti-va de mai multe ori pana sa ii spui tot. Daca nu merge, vorba aia "are balta peste".
Daca nu incerci o sa regreti ca nu ai incercat. Ai incredere in tine. O sa fie bine!
Spuneti-mi cum as putea sa impresionez o persoana cu care nu mai prea am contact?
Pai posibil sa nu ii mai placa de tine, adica e si vorba aceea "Ochii care nu se vad se uita", pana la urma urmei a trecut mult timp... dar eu spun ca ar trebui sa ii propui sa va vedeti, sa iesiti impreuna sa vedeti cum decurg lucrurile, nu pe facebook.