anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

URGENT
Va rog nu radeti!
Deci, am 15 ani ai niciodata nu am facut sex si nu am sa fac decat dupa 18 ani. Nu m-am masturbat intravaginal si nimic din asa ceva, insa cred ca am himenul rupt, nu stiu cum. Aseara, am simtiti ceva ciudat asa ca, cu grija, am verificat sa vad daca mai am himenul si nu cred ca il mai am, sau poate nu stiu eu care e.Va rog, daca s-a rupt se intampla ceva? E pentru ca m-am intins si s-a rupt putin? Daca pun mana acolo simt mult nai umed si diferit sau e doar imaginatia mea.E rau sa fie rupt sau inseamna ca nu mai sunt virgina? Nu radeti plz ca tremur de frica si stres.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
29 răspunsuri:
| Emazio a răspuns:

Himenul se poate rupe si când mergi pe bicicleta sau faci sport. Sau poate sa nu se rupa niciodata daca devine elastic

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Și totuși... Se poate.
Există cazuri când himenul se rupe din cauza unor incidente sau activități sportive.
Dar asta nu înseamnă ca nu mai ești virgină.
Iar medicul nu are de unde să știe dacă deflorarea ta s-a produs ca urmare a unui act sexual sau din altă cauză, așadar nu are cum stabili cu exactitate dacă mai ești sau nu virgină.
Si chiar de ar putea, nu e treaba lui să discute despre asta cu altcineva în afară de tine. Orice act medical ar trebui să fie strict confidențial.

| Anonim8282828 a răspuns (pentru mihai69):

Mulțumesc mult si tie!?

| Emilian65 a răspuns:

Himenul se rupe in urma unui act sexual. Daca tu nu ai facut sex, inseamna ca himenul este intact.

| mihai69 a răspuns (pentru Emilian65):

Greșit: himenul se poate rupe și din alte cauze, la fel de bine cum un himen elastic poate să NU se rupă nici măcar după un act sexual.

| LoveSleep a răspuns:

Jassmina nu știe pe ce lume trăiește. Pentru siguranța ta, nu o mai asculta.

Himenul se poate rupe și fără sa faci sex, dar cazurile sunt destul de rare. Și de obicei se întâmplă la acțiuni repetate (dacă ești Nadia Comăneci), nu ca te intinzi tu puțin sau te lovești prin zona aia.
Ia o oglinda și uită-te ce ai acolo. Scrie și tu pe internet himen și compara ce ai tu cu ce vezi în poze.

Virginitatea e mai mult un concept, decât o chestie fizica. Îți pierzi virginitatea după primul contact sexual, nu când ți se rupe himenul.

| Anonim8282828 a răspuns (pentru LoveSleep):

Buna! Multumesc pentru raspuns! Am facut foarte mult sport, am mers pe bicicleta zilnic toata vara si am fost la piscina de sute de ori, nu am calculat dar fac pariu ca am sarit in piscina de peste 50 de ori, pentru ca nu stiam ca mi se poate rupe himenul si nici nu stiam ce e aia, deci s-a rupt?

| LoveSleep a răspuns (pentru Anonim8282828):

Nu stiu daca s-a rupt, nu e o regula. Ia o oglinda si uita-te. Mai mult ca sigur nu s-a rupt.

Stai linistita, chiar daca s-a rupt sau fisurat, cel mai probabil tot vei sângera la primul contact sexual, daca asta te ingrijoreaza. Cat despre ginecolog, daca ii spui ca esti virgina n-o sa-ti bage nimic in vagin si nici n-o sa se ia la cearta cu tine ca nu esti virgina, chiar daca nu ai fi.
Dar din nou, sunt sigur ca himenul tau e ok.

Cred ca ai o parere gresita despre virginitate oricum. Nu e atat de important aspectul asta, asa cum te face lumea sa crezi. Dar nu are rost sa iti scriu despre asta, probabil o sa realizezi singura.

| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Ok, am inteles! Multumesc mult de tot!

| ArianaVarcol a răspuns:

Himenul se poate rupe chiar daca nu faci sex, de exemplu la sport sau la calarit etc. asta nu inseamna ca nu esti virgina.
Dupa ce ai avut primul conract sexual (penis in vagin) poti spune ca nu mai esti virgina.

| mihaienat2000 a răspuns:

Eu l-am furat