| YourGirl93 a întrebat:

Urgent va rog. Vreau sa ma culc cu iubitul meu adica amandoi vrem asta si s-ar putea sa se intample in seara asta, doar ca eu sunt virgina si as vrea sa stiu daca doare mult timp dupa actul sexual? Si niste sfaturi in legatura cu orice amanunt sunt binevenite...va rog.

Răspuns Câştigător
| WooDeeMe a răspuns:

Bună!
La penetrare s-ar putea să te doară. După actul sexual s-ar putea sa simți o amorțeală. Aveți grijă să fiți protejați!
Fundă?

5 răspunsuri:
| Ирина19 a răspuns:

Nu doare deloc, stai linistita, important e sa fii f excitata si sa te simti liber, astfel vor aparea ceva dureri, cel mai important e sa va protejati

| ιυвιтα a răspuns:

Nu mi-am inceput viata sexuala dar iti pot da niste sfaturi...
1.Folositi prezervativul!
2. Sper ca prietenul tau stie ce e ala preludiul...deoarece inainte de actul sexual este mare nevoie sa fii excitata, astfel nu te va durea aproape deloc
3.Fiind prima data nu e nevoie sa fie brutal!
4.Si nu doare mult timp dupa actul sexual
Sper ca te-am ajutat
FundoIIIIIIIIIII?

| Dεεαღ a răspuns:

Nu doare fata mea stai linistita o sa te doara putin la inceput dar depinde si de baiat daca stie daca nu se pricepe o sa te doara mai mult ideea ea ca el trebuie sa stie cum sa te faca sa te simti bine si daca esti virgina e mai greu trebuie sa se chinuie mai mult succes :X

| el_1035 a răspuns:

DIN cate stiu eu nu doare dupa, Folositi prezervativ! Si nu sta stresata

| halflife a răspuns:

Stai linistita. o mai fi dezvirginat si el fete asa ca stie cum sa te ia. dar i-ai spus ca esti virgine?
ok nu conteaza da nu sta incordata prea tare (la dezvirginare)