E foarte trist ca o fata nu se gandeste in primul rand la sanatatea aparatului ei reproducator, si accepta cu atata inconstienta sa faca sex neprotejat, nestiind ca un avort poate duce si la infertilitate! Si nici el nu e intreg! Sa nu ii arati atata minim respect, incat sa o protejezi, inseaman ca nu iti pasa de ea nici cat negru sub unghie - din pacate!
Multe cupluri nu pot avea copii si cauta sa infieze. Cel mai bine ar fi sa lasi sarcina sa isi duca cursul firesc, sa mananci cat mai sanatos, sa nu fumezi si sa te gandesti ca, daca chiar nu ai sa vrei sa il pastrezi, pana la urma, ai sanse destule sa gasesti un cuplu instarit, care sa il doreasca, si care sa te poata ajuta cu costul unor analize, cu a-ti oferi vitamine si medicatie adecvata, si suport alimentar divers, astfel incat sa ai o sarcina / un bebe perfect sanatos!
De ce nu a luat pastile, e tardiv acum sa judecam, si nici nu foloseste la nimic.
Macar sa invete si alte fete din patania ei, ca eu de 9 ani de cand incerc sa ajut aici, din pacate nu vad nici o evolutie pozitiva la grupa mica, adica risca in continuare aiurea, de parac nu ar avea netul si toate informatiile necesare doar la un click distanta!
Multa multa sanatate si gand bun!
SEXUL NU E CIOCOLATA!
I-as fi sugerat sa foloseasca intotdeauna prezervativele, ca-i si vina lui!
Acum, amandoi sufera consecintele faptelor lor, impartindu-si responsabilitatile de viitori parinti.
Ca să nu lase o tipă gravidă, trebuia să folosească un prezervativ. Dacă 5 lei i s-au părut prea mulți, atunci poate o parte din venitul lui pe următorii 24 de ani (dacă îi place cumva școala viitorului junior) i se va părea mai convenabil.
Să-i fie de învățătură.
Sau își asumă amnândoi și îl cresc împreună.
Dar eu aș face un test de paternitate (ADN) înainte să iau orice decizie.
Este vina lui pentru sarcina. Daca nu vrea copil putea sa faca sex folosind prezervativ.
Aici sigur e vorba de tine si nu de "un prieten"! Cel mai bine ar fi sa iti asumi responsabilitatea. E si copilul tau nu numai al ei. A fost si greșeală ta. Chiar daca ea nu lua anticoncepționale, tu trebuia sa te/o protejezi si de o posibila boala. Încearcă sa te gândești, daca o sora de-a ta ar fi in situația fetei si in imposibilitatea de a mai face avort, ai vrea ca sora ta sa crească un copil singura, sau ca tatăl copilului sa fie alături de ea? (Întreb pentru o prietena)
De ce acea fata ar rămâne însărcinată intenționat? Ii convine sa crească un "plod" singura? Nu cred! Nu trăim in filme. Nu cred ca esti putred de bogat in cat sa vrea neaparat sa te țină lângă ea... e vb de iubire sau prostie. Daca ați gândi si la consecințe, nu va mai pierdeați capul in 3 minute de plăcere. Asa ca fii bărbat si asumați consecințele faptelor
O relatie inseamna ca deciziile de iau IMPREUNA, mai ales cele atat de importante.
Mie imi pare ori prostie ori "prosteala pe față"
Asa este, e plăcut să faci hâța-hâța dar asa apar si bebelușii (asa am auzit).
Este dificil de spus ce sa faca amicul tau, nu cunosc relatia si sentimentele lor dar ca el sa stea intr-o relatie doar pentru copil sunt mari șanse să iasă rau pentru toti trei.
Pensie alimentară și la gară.
Atât! Chiar dacă doare! Daca ea l-a dorit impotriva dorinței lui, sa il pastreze atunci.
Cum poti relaționa o viata cu cineva in care nu poti avea incredere?
Este din seria 3 minute de plăcere, o viata de chin.
Dpmdv la atat se rezuma asumarea. Pensie alimentară și Pa, te pup!
linarkfts întreabă: