Nu ţi-ai pus problema că poate şi pe el îl deranjează anumite aspecte la tine? Spre deosebire de tine, el are bunul simţ şi nu-ţi spune într-un mod jignitor!
Ceea ce faci tu nu e bine.
Uite o problema care intr-adevar necesita atentia tutror
Incearca sa il razi cand doarme(in caz ca doarme bustean)
Sau cu frumosulaca se rade ii promiti... o chestie.Sau mai multe
Nu are cum sa refuze
Tunde-ti jungla la pupaza si abia apoi vorbeste despre ce-ti place si ce nu. Si-n alta ordine de idei, a avea barba nu e-o chestie de disciplina, de bun simt, ci doar de gust, dar sa tunzi pasarica eu spun ca da. Ma rog, mai sunt si unii care vor de astea impaiate.
Mno, spune-i cand mai coboara cu liftul sa schimbe unghiul. Dar ma intreb eu oare, cum naiba se scufunda in padurea ta?
Nu e bine sa incerci sa-l schimbi si sa-i iei ceva ce-i place. dar daca ajunge sa te deranjeze pui picioru in prag si zici BA! floacele tale nu se pupa cu jungla mea asa ca nu mai pupi sex oral! si o sa-si dea jos barba. daca refuza facem noi sex oral ca am fata rasa frumos zici ca-i fund de bebelus, padure nu am si ma si pricep. call me
O anestezie totala (o bata/tigaie dupa ceafa) si ii poti luat barba.
2. Explica'i ca nu'ti place, baga motive gen "ma irita barba ta","te iubesc de 30x mai mult cand n'ai barba" si tot asa gen ca un ligau
Daca nici dupa ce porti aceasta conversatie nu merge inseamna ca omu chiar tine la barba lui
Bafta!
Chiar asa? probabil si pe el il deranjeaza "jungla de la pupaza"!
ia faceti un pact si va radeti reciproc, alta solutie nu vad!
))) esti de belea))))deci si tu ai o alta padure))pentru iarna asta aveti incalzire))))intrebarile tale sunt mortale)))))))))))))))))))
"cand facem sex oral ma inteapa"
Tu esti inapta?
Cum sa te intepe parul' de pe fata cand tu i-o sugi?