Deci rezolvarea pentru prima roblema ar fi asa: Sa ii spui prietenei tale k nu ai vrut, k tii mult la ea si ca tot ce ai vrut a fost sa fii draguta ca si respectivul baiat e prietenul tau, iar in acelasi timp n-ai vrut s-o ranesti. L-ai ajutat pentru ca stiai ca n-are sanse cu el, daca ar fi avut ai fi ajutat-o pe ea sa fie cu el.Si sa te ierte dar si el e prietenul tau si e mai bine asa, decat ea sa sufere si sa spere in zadar, iar el sa nu poata fi cu fata pe care o iubeste...deci e mai bine asa, si ca o vei ajuta sa gaseasca pe altcineva. Reamintestei ca o iubesti enorm.
Rezolvarea pentru a doua problema: Daca aia doi au fost asa mirati inseamna ca ascund ei ceva. Incearca sa ii tragi de limba,sau pune pe cineva apropiat lor sa o faca. Poate nici nu se iubesc. Poate urmaresc ei ceva, sau poate sunt un pic invidiosi vazandu-si fostii prieteni cu altcineva. Prima iubire nu se uita niciodata.
Rezolvarea pentru a treia problema: Daca te-ai gandit toata noaptea la acele saruturi poate s-a aprins o mica scanteie pentru acel baiat. Iti propun sa-l intrebi si pe el ce a simtit in legutura cu saruturile si poate, cine stie, va cuplatzi.
Chiar sper ca te-am ajutat! FUNDA :X?
Fata crede-ma ca raspund peste tot unde pot sa dau un sfat bun. Nu pot sa citesc tot ce ai scris. E enorm.Ai auzit de rezumat? Mai lasa baietii si mai tine-te de carte ca vad ca nu le ai.O seara buna. Asta este cel mai bun sfat.
Apreciez ca ai raspuns direct genu` meu dar nu m-ai ajutat cu nimic
stai cal e vacanta inca si cu sc nu o duc deloc rau
Uite...eu zic asa : 1. vb cu prietena ta si explica-i ca baiatul acela ti-a cerut ajutorul si ca atunci nu ai stiut ca o sa o doara.Ca trebuie si ea sa inteleaga ca nu o place (si consoleaz-o ) si asta e tu pur si simplu l-ai ajutat fiindca si el te mai ajuta uneori.
2. Daca esti geloasa nu e bine, gelozia distruge ff mult. Spun sa incerci sa te calmezi.Vb cu el si spune-i clar ce simti pentru el.Indiferent daca o sa se desp pentru tine sau nu macar va sti si te vei simtii mai bine:* Incearca sa fi cu fostul prieten al fetei cu care s-a cuplat tipul pe care-l placi dar sa nu o faci ca sa ii faci in ciuda.Daca nu e tipul gelos nu va reactiona,iti pierzi timp,demnitate, etcx. Daca intr-adevar il placi e ok, daca nu gaseste alt baiat.
3. Faptul ca te-ai folosit de fostul prieten al tipei nu a fost chiar ff bine. Poate te gandesti la saruturi deoarece nu te-ai mai sarutat d mult sau a vazut si tipul pe care-l placi.Nu prea e bine ce ai facut si cred ca trebuie sa stii. Sper ca te-am ajutat daca mai e ceva raspunde-mi la raspuns ca sa vad la notificari