Ignora-l poartate necioplit zii ca ii batut in cap ca trebuie sa isi faca un control la cap si va purta ciuda pe tine
Spune-i ca nu il mai suferi, dar atunci chiar nu te va mai suporta, dar asta e riscul!
Ignoranta totala se va satura el de tot si de toate arata-i ca esti bine, ca esti cea mai fericita (fara el)
Daca ii place de tine va fi cam greu, daca ii vei spune ca il urasti te va place si mai tare , tu doar nul mai baga in seama atat, nu mai vorbii cu el ignora-l isi va da seama ca nu mai are rost nimic si va renunta singur. Bafta
Buna!
Si eu am vrut sa scap de un fost coleg si a mers!
1. El a venit si mi-a spus ca ma iubeste iar eu am ramas :O
Dar dupa aia am inceput sa rad de el imi tot scria si eu tot radeam nu ii ziceam nimic si vorbeam asa mai urat cu el... fara intentii rele doar sa scap de el!
2.Ii zici ca ai deja prieten si il iubesti foarte mul!
3.Ii zici pur si simplu ca nu e genul tau si ca daca v-a ai incerca sa se dea la tine nu o sa-i mai vorbesti si o sa il ignorii mereu...si nu o sa ramaneti nici macar amici!
La mine a functionat!
Sper ca ti-am fost de ajutor! Funda?
Incearca sa pari disperata, sa il suni din 5 in 5 minute si sa-l intrebi unde este si cu cine.Astfel el se va satura de toate apelurile tale si va crede ca esti o ciudata . Crede-ma ca merge