Buna mai iubita!
Doamne cat accent poti pune pe lucruri nesemnificative!
Nu te mai gandi la orice insipid detaliu,sincer,daca tipul te place,te place si inchisa si deschisa la ten!
Nu ti mai fa probleme din orice,foloseste si tu un fond de ten mai deschis la culoare,dar nu foarte si nu uita sa ti dai si pe gat,ca dupa nu da bine,fata o culoare si gatul alta.
Dar nu iesi in evidenta cu lucruri extravagante,consider o ca pe o simpla intalnire,renunta la temerile astea nefondate si vei vedea ca va fi bine.
Daca vei sta toata noaptea cu gandul asta,nimic nu vei rezolva,deci,fara emotii,fara ganduri negative si fii zambitoare,asa l vei cuceri si nu uita,simplitatea este cea mai eficienta.
Degeaba ai o tona de machiaj pe fata,ca dupa ce te speli esti alta si daa ai si insuccesul sa te vada asa,clar, nu va vrea!
Asa ca, fii tu insuti si astept sa mi scrii cum ti a fost!
Succes!
Cum sa rada de tine? Eu sunt chiar invidioasa ca ai tenul inchis! Nu conteaza ce ten ai, atata timp cat are aspect de bronz e waw! Crede-ma e chiar ff ok! cine a ras vreodata de tine sigur e un bou sau o vaca! si sigur arati minunat! Cat despre primul sarut...sa ai emotii...dar sa nu te pierzi! E normal sa ai emotii caci altfel nu ti-ai aminti peste ani de acel moment! Conteaza sa nu faci vreo prostie,sau sa il respingi sa dezgusti printr``un anumit gest, doar lasa``te in voia lui, in voia sarutului sau.
Aoleu.multe fete dar da bani de bani sa fie creole si de aceea se duc la solar si tu crezi ca te va respinge pentru asta? Hai draguta, mai multa incredere in tineee! Iar cu sarutul...inchide ochii si incearca sa il lasi pe el sa te ghideze in tainele sarutului.Nimeni nu s-a nascut invatat si o sa inveti si tu cu timpul
Daca rade de tine, e un idiot ce nu merita nici un fel de sentiment din partea ta
Succes:*!
Wauu mica mare problema este cam foarte mare.Poi problema tenului asta nu contraza daca tine la tine sau te place o va face si asa. Si cu primul sarut nu am experienta pentru ca inca nu a venit nici la mine, dar am fost provocata vara trecuta sa pup un baiat stiu nu e acelasi lucru cu un sarut dar tot am avut emoti, dar pana la ura el s-a apropiat de mine m-a pupat[ pe bune] si totul a venit de la sine nu e asa greu[ asta zic eu acum dar cand o sa fiu si eu in locul tau} Scz poate nu te-am prea autat dar am inecercat ai incredere in tine si scucces
Asa am fost si eu acum 2 ani cand am avut prima intalnire cu prietenul meu Dar in momentul in care ne-am "cunoscut oficial" au disparut si emotiile si timiditatea.totul.asa ca nu te mai gandi ca nu o sa te placa sau o sa te respinga.sigur o se te placa . Si cu sarutul stai linistita, nici nu o sa iti dai seama cand o sa iti "fure primul sarut" . Bafta la intalnire :*
Ar trebui sa intelegi ca tenul tau este un punct forte, unul care atrage priviri, in nici un caz nu le respinge. Ce sa faci? sa fii calma si sa ai ceva mai multa incredere in tine si la acel sarut va trebui doar sa raspunzi, nu cred ca va astepta sa sari tu pe el sa-l pupi, sunt convins ca va lua initiativa. Sper sa se lege ceva intre voi daca chiar il placi. Numai bine!
Nuti fie frica daca te place/iubeste atunci n-o sa te respinga! Ei tenul este foarte bun,nu esti alb lapte cum sunt eu acum . Despre sarut cum sa zic. vine de la sine cand sunteti deja nici la un milimetru, doar ai grija sa respiri pe nas! ca multi nu respira(nu stiu inca ca se poate).Nu vorbi nici foarte mult si nici foarte putin, nu vorbi de ten(ex. mi-a fost frica ca vei rade pentru. ca.etc)intreaba-l despre familie,hobbyuri,lasa-l pe el sa intrebe de tine, doar de la sine nu spuna ca mi e mi s-a intamplat deja ca am zis cev din greseala ce a fost jenant de tot(de imi bag capu in pamant). inca un lucru, iubitul meu este cu 3 ani mai mare si mi-a zis sa ii zic fara jena daca este ceva ce nu-mi convine(primul lucru a fost sarutul pentru.ca mia cam lins fata.)mult noroc scumpo :*
Nu trebuie sa iti faci griji din cauza tenului! Dupa parerea mea fetele cu tenul ciocolatiu sunt mai senzuale=p~.ai incredere in tine! si in privinta sarutului asa eram si eu...stai linistita! Nu ai de ce sa iti faci griji!:* Succes! sa ne anunti cum a fost:*!
Dacaaa aceest baiat este pentru tine te v'a accepta asa cum esti ! si sarutul vine d la sine! nu iti mai fa atatea probleme! te pup si astept sa imi zici ce ai facut :*
Nu iti faci griji. toti am trecut(sau vom trece) prin faza primului sarut. Nu exista o anumita regula de a saruta; trebuie sa fii tu insati; o sa vezi ca totul vine de la sine.cat despre ten,nu cred ca are de ce sa rada, stai linistita. fiecare are tipul sau de ten, nu vad ceva neobisnuit. succes la intalnire.:*
Pai daca rade inseamna ca nu ii un baiat potrivit pentru tine, si care nu te place pentru ceea ce esti cii pentru cum arati.Prin asta iti vei da seama daca merita osteneala sau nu.Mult succes.