Protejeaza-ti partenera folosind prezervativ. O protejezi de sarcini nedorite si va protejati amandoi de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Ba da,dar dacă după ai o relație sexuală cu cineva, nu înseamnă că puteți face fără prezervativ(sau alta protectie), deoarece când ești excitat, mai ales dupa ce incepeti contactul sexual, poate să-ți iasă lichid preejaculator și sunt șanse sa conțină spermatozoizi deci no.
Lichidul "preejaculator" il au si fetele, e lichid lubricant si NU contine sperma daca canalul uretrei nu contine sperma de la o ejaculare anterioara.
Lucrezi sau studiezi în domeniul medicinei? Nu cred, fiindcă ai dat răspunsul respectiv
Păcat că nu pot să-ți dau poză din carte unde scrie clar ca e posibil. (Sunt la facultatea de medicina deci nu zic cuvinte numa asa pe aici sa derutez oameni)Îți las doar un link
https://contracept-m.ro/......jaculator/
Am copiat din ceea ce mi-ai trimis, Iluminatule:
"Chiar dacă fluidul preseminal în sine nu conține spermatozoizi, poate intra cu ușurință în contact cu cei eliberați din ejaculările anterioare care sunt încă prezente în uretra bărbatului"
Mai taie din cunostintele tale precare.
"Chiar dacă fluidul preseminal în sine nu conține spermatozoizi, poate intra cu ușurință în contact cu cei eliberați din ejaculările anterioare care sunt încă prezente în uretra bărbatului. Astfel, dacă un bărbat a avut o ejaculare recentă (chiar și cu 48 de ore înainte), spermatozoizii pot rămâne în uretră și pot fi prezenți în lichidul preejaculator, astfel că riscul de sarcină este foarte mare." asa e tot paragraful. Și dacă ne gândim logic nu cred ca un bărbat nu urinează 48 de ore. Oricum din spermatozoizi pot rămâne în uretra.
Duoa urinare NU raman, poate sa scrie orice articolul de revista pe care l-ai trimis.
Nu prea le ai cu medicina, sunt.medici buni si fracasati. Nu faptul ca esti la.medicina iti da dreptate.
Eu trec peste discutia aceasta inutila, un salut.
Oricum pana.la.urma ai spus acelasi lucru, ca lichidul LUBRICANT nu contine sperma, o poate aduce de pe uretra - in conditiile in care urinand cunpresiune nu spala uretra de spermatozoizi dar lichidul care picura spaña spermatozoizii care raman. Nici tu nu poti crede asta dar treaba ta.