| nuku a întrebat:

Urmaream in pat, linga nevasta-mea, la tv, Vrei sa fii miliardar?
M-am intors catre ea si am intrebat-o: Vrei sa facem dragoste?
Nu", mi-a raspuns ea.
Asta e raspunsul tau final?, am intrebat-o.
De data asta nici nu m-a privit cind mi-a raspuns ca DA.
Asa ca am spus: Atunci as vrea sa sun o prietena ...si atunci a inceput cearta!
Cum dreg busuiocul?

Răspuns Câştigător
| mihaa a răspuns:

E ceva normal asta, in orice casnice apare monotonia, plictiseala, iubirea exista dar e c-am seaca,
trebuie sa avem curaj sa depasim aceste monotonii si sa nu punem paie pe fok
vinovat esti tu aici, daca vroiai ceva nu intrebi, ca nu esti copil sa intrebi: vrei sa fii prietena mea?
trebuia sa o saruti, sa vorbesti prin gesturii, mangaierii, sarutarii, nu sa sarii direct pe ea, unde este preludiul? si sotu e la fel probabil ca si tine, are chef direct sare pe mine, el se termina in 5 min si eu orgasm am o data la cateva luni
asta nu intelegetii voi barbatii, preludiu, nu direct sari pe ea

22 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Voi barbatii, greu intelegeti ca o femeie nu face dragoste asa, hop, top! Daca nu ai auzit de preludiu, este rau! Daca in loc de intrebare, ai fi strans-o in brate, ai fi mangaiat-o si sarutat-o, sunt sigura ca raspunsul ar fi fost altul! Si apoi, dragostea presupune doi, nu numai tu! Nu stiu cum te-ai simti tu cand o data esti indispus, fara chef, obosit, nervos si vine ea si zice:hai barbate la pat, acum, dar ACUM! Ar mai fi o varianta, pe care nu stiu daca s-o spun... dar poate ca nu o multumesti de ajuns!(Este doar o supozitie). In legatura cu dresul busuiocului... fa-i curte, adu-i flori si poarta-te cum sti tu ca ii place ei!

nony
| nony a răspuns:

Da, bun banculwinking Cum dregi? Pái te-au refuzat vreodata Palmela sau Manuela? Nu cred, amandoua au facut o labayanova perfectá.

| Anca a răspuns:

Spuneºi ca ai glumit big grin

| catthshshshs a răspuns:

Nu trebuia sa procedezi asa cu ea!
Nu o intrebi, ca si cum i-ai spune: "vrei sa facem azi cumparaturi impreuna?"
Te duci langa ea, o iei i brate. o saruti si vezi cum reactioneaza. Din gesturile ei iti dai seama daca vrea asta sau nu!
Acum mergi la floraria din colt, alege o floare care ii place si mergi si cere-ti scuze, spune-i cat de mult o iubesti si ca nu se va mai repeta asta.

identitate
| identitate a răspuns:

Chiar daca e nevasta ta e tot femeie si nu-i ceri sa faca asta, decat in gluma sau eventual ii spui ca vrei sa faci sex nu dragoste (pentru ca asta era si intentia ta tongue ). O faci sa-si doreasca, prin gesturi happy sau prin cuvinte si abia dupa o intrebi (daca tii neaparat).
De fapt cu atat mai mult ar fi nevoie sa te comporti asa cu nevasta pentru ca e femeia speciala cu care ai ales sa-ti traiesti viata, nu? Sau te-ai casatorit ca sa ai una sigur si sa nu fie nevoie sa depui eforturi?!tongue
Cum ai putea sa o dregi? Spunandu-i adevarul si cerandu-ti iertare:"Am fost un idiot si te rog sa ma ierti!" happy

Si ce cautati cu televizoarele in dormitor? In dormitor se doarme sau se face altceva.Televizorul nu-si are locul pentru ca e cel mai important pas spre oboseala, plictiseala, monotonie, nervi si certuri!

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Trebuia sa mergi pe 50-50!

| OanaG a răspuns:

Asta e banc sau nu?

Pai tu sa te pui in locul ei? Cum ai reactina daca ea ti-ar spune aa "Deci asa vrei nu?, nu facem draghoste... ia sa sun eu un prieten...sa vad poate el vrea"

Tu ai lua la palme...asa ca sunt perioade, poate era prea obosita

| smartalogu a răspuns:

Deci... e vina ei. Pentru a nu observa finetea dialogului e vina ei. Drept este ca si eu abia dupa a 3 trecere l-am prins in totalitate, dar ideea principala o prinsesem din prima. Dupa mine nu e nevoie sa dregi tu busuiocul. Tu doar ai vrut sa faci o gluma. Ii explici cu frumosu ca a fost o gluma (cu referire la "Vrei sa fi miliardar"; nu iti cunosc nevasta si nu stiu cat de repede i se aprinde beculetu) si apoi astepti. Daca nu vine ea cu gandul ca sa va impacati, condoleante, nu eu te-am pus sa te insori rolling on the floor.

| yanny`s a răspuns:

Nu a fost frumos din partea ta sa stii.cum sa ii zici asa ceva?laughing
poate trebuia sa o iei si tu altfel, nu sa ii zici vrei, bine, nu vrei, atunci apelez la o prietenarolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| Silvara a răspuns:

Sincer poate a avut o problema sau era suparata.De acum nu ar trebui sa o mai intrebi, vorbeste cu ea inainte, intreab'o cum se simte, ce a facut azi, cum i'a mers la munca.Nu este neaparat ca nu te iubeste.(: Legat de faza cu "As vrea sa sun o prietena." Probabil s-a gandit ca o inseli si evident s-a enervat mai mult sau mai putin. Sfatul meu, de acum cand vreti sa faceti dragoste, nu o mai intreba, incepe tu inainte, mangai'o sarutati'va si restul.(: Dar inainte de toate, cere'ti scuze legat de chestia aceasta, cumpara'i un buchet de flori si spune'i ca iti pare rau, iar apoi lasa totul sa vina de la sine.(:

| dragosh a răspuns:

Super!
Trebuie sa recunosc ca nu iti lipseste creativitatea, totusi s`a suparat din nimic as spune eu, sau tu chiar aveai de gand sa suni o prietenarolling on the floor
PS:glumesc evidentwinking

| diana_9675 a răspuns:

Daca refuza...inseamna ca nu are chef... nu inseamna ca nu te iubeste. Ai facut o greseala spunand ca vrei sa suni o fata big grin Si eu m-as fi suparat daca iub meu ar face asa >.

| katala a răspuns:

Cam greu daca nu are simtul umorului. incearca tot un joc in genul asta din care sa-si dea seama ca a fost o gluma; multa bafta ca ai nevoie

| IIIx333III a răspuns:

Eu as zice da, dar daca nu vrea incepe sa te lauzi ca ti se scoala, si nu o mai intreba

| Miss_8205 a răspuns:

WooW! Super Naspa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca te refuza inseamna ca nu te iubeste asa ca ar trebui sa stati de vorba si sa o faci sa inteleaga ca tu o iubesti asa ca nu trebuie sa te refuze si sa isi ceara ea scuze, intr-o relatie sau casnicie bazate pe dragoste adevarata asa ceva nu trebuie sa se intample, asa cred eu, eu imi iubesc prea mult sotul si nu l-as face sa sufere niciodata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi dai voie sa te fac tembel pentru ca nu-ti dai seama ca in anumite momente vorbaria manifesta exact inversul a cea ce vrem cu adevarat? Puteai si tu sa nu vorbesti deloc dar in acelasi timp trebuia s-o mingii. Avea nevoie.Dovada? Cearta de dupa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as fi gustat gluma, garantat n-ar fi degenerat in cearta dialogul asta, pentru ca as fi surprins nuantele, ba chiar m-as fi distrat! Verificam doar care dintre noi doi e "veriga slaba"! tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stupid. te uiti la tv si ti vine chef de folosit o gaura! divort. ce busuioc dres?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Usnt doua variante ori te in seale cu altul ori nu te mai iubeste. cei ce se iubesc nu dau importanta altor lucruri (emisiuni tv etc,)decat lor.cautati alta
treci peste acet lucru, cand se ajunge aici ii grav.sexul intretine relatia si flacara aprinsa a dragoste
. pemiteti-mi sa va spun ca gresiti cu toti, chef sau nuche cand iti place nu conteaza timpul, locul sau stare voi nu ati facut niciodata dragoste cind ati fost suparati.vam pupat mai ganditiva

| dEL1RIuMMmLovE a răspuns:

Ca n-are simtul umorului e clar.
POate ca nu era in dispozitia cea mai buna pentru glume sau s-a gandit ca ai facut o gluma proasta pe un subiect mai serios decat crezi. Una peste alta nici eu, n-as glumi in privinta dragostei.
Sfatul e sa te duci la ea si sa-ti ceri scuze in primul rand chiar daca tu nu crezi ca e cea mai buna idee.De obicei o femeie se inmoaie cand vede o scuza, un trandafir rosu, si un sarut pasional.
Mult Succes happy