Salut, poesia
Un prezervativ e imperios necesar, mai ales la primele partide. Si nu numai.
Sa mearga fara rusine la farmacie si sa ceara prezervative mai mari. Te asigur ca se gasesc, doar ca in supermarket, sau de unde se cumpara in mod normal, nu au toate dimensiunile.
O marca de prezervative special pentru acest gen de circumstante se numeste Magnum.
Nu se poate fara ironii, pentru ca adevarul este cat se poate de evident. Si sfatul meu este cat se poate de dur: fereste-te de teapa lor. Ei, baietii astia asa de "bine dotati", te iubesc numai cu... scula. Putin le pasa de riscul la care te expun pe tine, si daca tu accepti asta, imi pare rau sa iti spun, dar esti cam prostuta.
Deci trebuie sa accepti asta, mai bine sa fii expusa ironiilor, ca persoanele care au raspuns asa nu sunt rauvoitoare, decat sa te expui BTS si unei sarcini pe care nu cred ca ti-o doresti acum.
Bună!
Astea-s "VRĂJELI", basme de adormit copiii mici!
Şi tu le-ai CREZUT...
El NU vrea s-o facă cu prezervativ şi te-a luat de "fraieră" - FĂRĂ supărare!
"Prezervativele sunt, ca lungime, cuprinse intre 178 mm si 205 mm iar ca diametru cuprinse intre 49 mm si 57 mm. Poti gasi pentru aceeasi lungime diferite diametre. Trebuie sa fii atent si la faptul ca unele prezervative (cele cu "fiţe") pot avea diferite diametre de-a lungul prezervativului. De exemplu la baza penisului - 56 mm, la baza glandului (capul penisului) - 52 mm iar diametrul din dreptul glandului - 63 mm."
SURSA : http://www.seximus.ro/intrebari_protectie/marime_prezervativ.php
Toate cele bune.
Daca prezervativul il strange si il doare, il sfatuiesc sa caute unul de diametru mai mare care sa nu-l mai deranjeze.
Îl strânge Pe asta de unde a mai scos-o? E o prostie, vrei să iei BTS fă fără prezervativ, vrei să faci copii, fă fără prezervativ. Treaba ta!
Exista si prezervative xxxl... trebuie sa mergi in farmacie si sa cauti... ca un om care a facut insa experimente cu prezervative, ele sunt suficient de elastice incat sa se intinda foarte mult fara sa stranga sau sa doara. asa ca parerea mea este ca nu vrea sa foloseasca prezervativul!
Asta e doar o scuza. Exista prezervative pentru orice marime, grosime etc de penis. Te cam ia de proasta cu replica asta, sincer.
El e foarte destept. Tu esti foarte proasta in schimb. ^________^
Ce ne intrebi, de fapt? Sau dar te lauzi?
Sunt dispus să fac un pariu cu ea, și anume că îmi pot băga un prezervativ pe cap și nu se rupe, și ea spune că o are groasă și îl omoară...
E posibil sa moara la interactiunea cu prezervativul. Da' sunt 99% sanse ca asta sa se intample pentru ca genitala lui de reje e controlata de capul lui gol. Isi impune deci ii moare. Acuma nah, fiecare e liber sa colectioneze ce vrea. Eu colectionez rechizite, ea va colectiona bts-uri. )
Poate e doar un pretext pentru a nu folosi un prezervativ! personal, si eu urasc chestiile alea!+poate pana acum nu si a luat prezervative pe masura lui.cauta cele mai mari, poate i se vor potrivi mai bine!
Conditioneaza-l.ori cu condom ori deloc..sa vezi atunci cum il imbraca pe ala mic!")
E doar vrajeala. Ca baiat, si mie imi place mai mult fara. Dar e o metoda de protectie eficienta, si impotriva bolilor cu transmitere sexuala, si impotriva sarcinilor nedorite.
Tu ca fata ar trebui sa-i impui sa foloseasca prezervativul, mai ales ca e prima data.
Asta e un pretext de a lui.Si eu sunt relativ peste medie dar folosesc, sunt prezervative mai mari. Daca iti e frica fara, nu face asa, o sa strice doar momentul si nu o sa poti sta linistita.
Buna, Nu te lasa influentata de minciunile lui. Daca te iubeste mult puteti sa o faceti si fara prezervativ.
Asta e vrajeala...majoritatii barbatilor nu le place cu balon..desi e cea mai usoara metoda
Bananacantareata87 întreabă: