anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Userul Hammurabi a comentat acum ceva vreme la o întrebare de a mea legat de refuzurile femeilor în fața abordării, curtării anumitor bărbați, că, citez:

"Trebuie să fii in așa fel de inteligent/a încât sexul opus sa nu te refuze. Dacă mergi, să mergi la sigur, fie că e vorba de o aventura de o noapte sau relație pe termen lung".

Ce părere aveți de spusele sale?

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Are dreptate omu ce a spus. Doar ca trebuie sa intelegi ce a spus. Ideea este sa nu fii refuzat, asa ca ce faci? Analizezi, studiezi persoana ce urmeaza sa o abordezi, iti dai seama daca ai sanse sau nu ai, asa ca sa nu fii refuzat, acolo unde ai dubii sau esti sigura ca nu prea ai intrare nu te bagi laughing asa nu o sa fii refuzata, cam la asta s-a referit individu in acea explicatie sau ce raspuns a dat.

Despre asta e vorba, sa te bagi doar acolo unde stii ca sansele is f mari sa fii acceptat, in felul asta nu o sa primesti refuzuri laughing

32 răspunsuri:
| DeMicUnCălător a răspuns:

Nu sunt de acord cu mersul la sigur pentrru că-n felul ăsta ratezi ce-a mai importantă parte. - Fluturașii care-ți trec prin stomac atunci cănd nu ști dacă TE VREA sau NU

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca barbat nu trebuie sa fi inteligent, nu te ajuta cu nimic. Nu ai nevoie nici de personalitate nici de vreo calitate umana. Trebuie sa fi frumos si sa ai si ceva bani, si gata s-a rezolvat, daca mai ai si pl mare, este dragoste totala. Ai vazut, cand a intrebat ala de tine la nunta, te-ai simtit jignita, pai cum sa intrebe un terchea berchea de tine, care ma se si ducea la munca. Dar daca era un armando din asta frumusel, cu bmw, hmmm, se chimba problema. Si daca o mai avea si mare, de iti atingea cervixul, te inebunea de tot. Si dupa 2-3 luni te parasea si postai pe TPU. De ce toti barbatii sunt nenorociti?! happy happy

| wildthing a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa mergi intotdeauna la sigur. Cred ca daca iti place de cineva, trebuie sa incerci, iar daca esti refuzat/a, aia e, te retragi elegant si-ti vezi de treaba ta. Daca incerci sa mergi tot timpul la sigur, poti rata oportunitatea de a fi impreuna cu cineva care iti place, pentru ca ai crezut ca nu ai sanse si nu ai incercat...nu stii niciodata ce-i in mintea cuiva, poate te place, dar se pricepe foarte bine sa o ascunda pana in momentul in care primeste o propunere directa.

| Konstantinos99 a răspuns:

Nu inteligenta ta te face sa fi refuzat sau nu,nu are nici o treaba, nici un sens. Daca esti refuzat/a fara motiv clar nu e un refuz ci mai degraba o incercare de a vedea cat de mult esti dispus sa oferi, iar daca esti refuzat, pe baza comportamentului sau a cum arati este un refuz obiectiv si nu are de aface cu inteligenta, aici vorbim de compabilitatea sufleteasca si atractie fizica.
Mentalitatea explicata de utilizator este mai degraba una de non-percepere sufelteasca a celeilalte persoane, strict trupeasca in care risti puritatea sufelteasca a ta si a altei persoane printr o atitudine de catig la loto, chiar fara cap si suflet. Nu poti face incercari, din punctul meu de vedere, ai o singura incercare fie ca esti baiat sau fata sa iti gasesti un partener cu care sa convetuiesti o viata intreaga fara a fi tulburat de un istoric de relatii, drame etc. care sunt o pierdere de timp si un motiv de ai face rau celorlalte persoane pe care le ai avut ca partenere/parteneri nefericiti.

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu există- mergi la sigur- cu femeile. Iar refuzul din partea unei femei nu are nici o legătură cu nivelul tău de inteligență.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DracuIa):

Tu nu intlegi! Cand rosalia si alte usere de pe TPU, vorbesc despre barbati, dargoste, relatii si alte chestii de genul, ele se refera la bad boys'isi aia frumusei. Tipii normali nici macar nu fac parte din categoria homo spaiens-sapiens. Ai vazut ce indignata a fost ca a s-a uitat unul dupa ia, la nu stiu ce nunta, cica vroia sa se insoare, chiar nesimtit tipul, ca a mai si zis la nu stiu ce rude. Pai cum isi permite o sub specie ca ala, sa se uite la o printesa ca rosalia?! Unu saracau se vaita ca femeia lui are body count 15+ si astea ii spuneau ca este ok, ca doar a experimentat si ia. She belong to the streetshappy happy

| dullcat a răspuns:

Intreaba-l direct pe userul respectiv sa-ti argumenteze.

| dullcat a răspuns (pentru anonim_4396):

E penibil ca la 31 de ani sa nu fii in stare sa intri in vorba cu o persoana si sa ceri numarul de telefon prin intermediari. Putea sa il ceara direct daca interesul era atat de mare.Inceteaza sa mai arunci cu rahat in femei pe care nu le cunosti.
Nu este absolut nicio diferenta intre tine si astia: https://www.info-sud-est.ro/......-panarama/

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru dullcat):

Pe ia nu a deranjato ca i-a cerut nr prin intermediari, pe ia a deranjato ca a indraznit ala sa se uite la ia. Daca chad facea gestul asta, era chiar dragut din partea lui, pentru ca era timid si misterios laughing

anonim_4396

Mda, esti foarte intelgenta laughing

Invata sa scrii cum trebuie, ca stalcesti si romana si engleza. Apoi incepe sa vorbesti de inteligenta.

anonim_4396

Eu ti-am mai spus sa cobori din turnul ala in care te-ai catarat. Stiu ca se vede lumea foarte mica de acolo, dar sti cum este viata, este ca roata, se invarte. Daca nu am pareri de feminista extremista si daca nu am facultate ca tine, nun inseamna ca sunt incult sau fraier. Iti dau cuvantul meu ca nu imi doresc, dar intr-o buna zi s-ar putea sa vezi cum arata realitatea, si nu o sa iti placa de loc.

| DomnulPoliticos a răspuns (pentru anonim_4396):

Îmi place ca spui adevărul pe față stimate domn va admir și respect

| Cypru13 a răspuns:

Nu exista siguranta in jocul seductiei...este un joc al numerelor, cateodata iti iese cateodata, nu.pe masura ce progresezi vei avea din ce in ce mai multe succese si astfel iti vei imbunatati sansele.pe viitor la o prima abordare si astfel va deveni o rutina pentru tine

,,intr-o buna zi s-ar putea sa vezi cum arata realitatea, si nu o sa iti placa de loc.'' e valabil si pentru tine. Poate da Domnul sa iti gasesti pe cineva si vei incepe sa plangi stiind ca ai aruncat tone de rahat, venin si misoginism pe internet, otravind mintea altora.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DomnulPoliticos):

Nu spun eu adevarul, eu doar vad realitatea prin ochii mei. Lui dullcat daca nu ii place parerile unui user, gata este misogin si uraste femeile. Eu nu urasc pe nimeni. Ia este invatata sa fie pupata tot timpul in fund, si cand cineva nu ii pupa dorsalul, se trigaruieste. Oricum se cearta cu toata lumea pe aici, dar nu-i problema, fiecare cu ideologia lui.

| anonim3248 a răspuns:

Inteligența contează mult la 2 când se cunosc.

anonim_4396

Mai, din punct de vedere al realitatii crede-ma ca am trait x 10 fata de tine. Eu am trecut prin rahaturi prin care tu nici nu ai visat in cel mai mare cosmar al tau. Si ma bucur ca ai avut viata perfecta. Despre aruncatul cu rahat in femei: ba frate, unde am aruncat eu cu rahat in femei?! Esti locco?! Esti culmea, tu esti pe modelul, cine nu este cu mine, este in potriva mea. Ciluiestete frate, ca asta-i decat un forum. Am injurat eu vreo femeie pe aici?! Am jignit eu pe cineva?! Mare branza, ce am zis ca daca era ala chad nu mai era nici o problema, un troll nevinovat. Altii se ocaresc pe aici cu toate vulgaritatile, da pe aia nu ii vezi.si ti-am mai spus ca eu nu mai am nevoie de nici o relatie, sunt super ok cu mine insumi, nu am nevoie de o p***ă ca sa fiu fericit. Tu nu esti misandră, ca sari pe toti barbatii pe aici care au opinii diferite de ce ai invatat tu pe Instagram?! Auzi, otravesc mintea altora, ba nene, barbatii care sunt de acord cu mine, nu sunt pentru ca zic eu ceva, sau ca sunt eu destept, aia gandesc si ei, doar ca ei nu o spun. Te rog frumos, lasa-ma, inteleg, ai trait o viata perfecta, te-a tinut mami si tati la facultate, ti-ai gasit job, ai un iubit care este ascultaor si supus. Bravo, tot respectul, dar lasa-i si pe altii sa aiba opinii si idei. Ala azi se vaita ca gagica-sa are body count de 15+ la 20 de ani, eu i-am bagat asta in cap, este vina mea ca se simte ala complexat sau ca i-se pare o greseala ca sta cu ia?! Si daca stau sa ma gandesc, ai fost cam misandra, ca tu dadeai tot vina pe el, ca na, ca o judeca, ca ce, ca ia doar a experimentat. Lasa frate omu' sa fie suparat si sa puna aici pe TPU, ca de aia este forumul asta, sa fim aici toti, prosti, destepti, urati, inculti, depresivi, ferciti, toti la gramada, inceteaza cu besinile astea de printesa, sau tinele pentru irl. Hai o seara minunata iti doresc.

Mergi mai des la Biserica.Pentru cineva care sustine ca e crestin indemni toti baietii/barbatii sa faca fix ce nu ii place domnului.Asta nu e otravire?
,, toate vulgaritatile, da pe aia nu ii vezi''. Stai linistit ca ii vad si pe aia, doar ca dau report direct.Si nu, nu sunt misandra, in postarile in care femeile pareau niste nasoale, am sfatuit ca respectivii sa fuga de ele, asa cum zic si in cazul revers.Dar tu vezi numai ce iti convine.

anonim_4396

Este clar, ai fumat ceva. Ai fost la mare si ti-a mai ramas un 0.5, ca altfel nu imi explic de unde scoti aberatiile astea. Sa ne intelegem, toti barbatii care au opinii diferite fata de tine, misogine, bineinteles, le au ca le-am bagat eu in cap, am eu putera sa influentez toti useri de sex masculin. Bun, ok, asa este eu manipulez tot useri TPU, dar nu inteleg, spune-mi practic la ce ii indemn eu, ca nu inteleg, pe bune.

| anonim3248 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu te mai certa cu ea că ea a mai făcut așa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim3248):

Nu ma cert fratele meu, ca nici nu am cum sa ma cert cu cineva pe net. Doar discut, ca ma harțuieste de o luna. Ma face misogin, fara sa fi jignit pe nimeni. Doar ca am alta perspectiva asupra vietii, si nu doar eu, toti veden lumea si societatea in mod diferit. Dar la ia diferit, inseamna misogin, sexist sau mai stiu eu ce. Doamne fereste, niciodata nu am sustinut violenta, sau sa cred ca taranii ca rolul femii este doar la cratita, sau ca barbatul este superior femeii. Din contra eu cred ca suntem egali, si ca trebuie sa lucram impreuna. Doar ca nu sustin depravrea, pupatul in fund pentru simplu fapt ca esti femeie, si consider ca si barbatii au dreptul la standarde si opinii.

Dacă o blochezi pe Dullcat5678 ea tot se ia de tine.

Te-a găsit pe tine noul ei motiv de scris prostii.

anonim_4396

Sincer, este fata desteapta, doar ca are o fixatie pe barbatii. Nu stiu de unde a luat ideile astea, cred ca sta prea mult pe chaturile alea de feministe, nu imi explic.

Ea nu își dă seama când cineva scrie ca să vadă reacțiile celorlalți.

anonim_4396

Dumneavoastra sunteti din israel?

Nu, sunt în România și sunt la a 3 generație de evrei.

anonim_4396

Pai asta incercam sa zic, ca sunteti evreu dar stati in Romania. Shalom!